Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce destin a avut interpreta Pamelei din serialul „Dallas”. Droguri și iubiri neîmplinite

Ce destin a avut interpreta Pamelei din serialul „Dallas”. Droguri și iubiri neîmplinite
Victoria Principal arată spectaculos la cei 73 de ani. Ce face actrița de când s-a terminat pelicula.

După ce serialul „Dallas”, a luat sfârșit, Pamela Erwing, alias Victoria Principal, a decis că a venit momentul să scrie. Și a făcut-l, lansând mai multe cărți, dar și o companie de produse de îngrijire a pielii. La începutul acestuia an, Victoria a împlinit 73 de ani, dar arată cu cel puțin 20 mai tânără. Trei decenii mai târziu Victoria a renunțat la Principal Secret și s-a dedicat proiectelor pentru salvarea animalelor, activităților de caritate în spitalele de copii și strângerii de fonduri pentru oamenii afectați de calamități.

Are o avere de peste 350 milioane de dolari

Pentru a fi cât mai aproape de animalele pentru care ar face orice, Pamela, care are o avere de peste 350 milioane de dolari, a cumpărat lângă Los Angeles o fermă și le îngrijește cu multă dragoste. Ea a spus nu demult că nu are grijă de animale ca parte a unei organizații caritabile, ci a visat să facă asta toată viața.

A fost căsătorită de două ori

Victoria Principal a avut două căsătorii. Primul bărbat căruia i-a spus da în anul 1978 a fost scenaristul și producătorul Christopher Skinner. Din păcate, mariajul a ținut doar doi ani. Actrița a spus că Skinner nu a putut suporta slujba ei de 75 de ore pe săptămână.

Cu ce se ocupă acum Victoria Principal. Sursă foto: instagram

Fostul iubit avea probleme cu drogurile

Vedeta s-a întâlnit apoi cu Andy Gibb din 1981. Cei doi au locuit și au lucrat împreună, dar s-au despărțit în 1982, deoarece Gibb avea probleme cu drogurile. Principal i-a cerut lui Gibb să aleagă între ea și droguri, iar când acesta nu a putut, s-au despărțit. Cu toate acestea, actrița a susținut că Gibb îi va rămâne veșnic drag.

A doua căsătorie a fost cu un chirurg estetician

Vedeta s-a întâlnit apoi cu Andy Gibb în 1981. Cei doi au locuit și au lucrat împreună, dar s-au despărțit în 1982, deoarece Gibb avea probleme cu drogurile. Victoria i-a cerut lui Gibb să aleagă între ea și droguri, iar când acesta nu a putut, s-au despărțit. Cu toate acestea, actrița a susținut că Gibb îi va rămâne veșnic drag. În anul 1985 s-a căsătorit din nou, partener de viață devenindu-i chirurgul estetician Harry Glassman. În 2006, din păcate, a divorțat din nou.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre