Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Dolănescu nu uită și nu iartă. O pune la colț pe celebra Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu nu uită și nu iartă. O pune la colț pe celebra Maria Ciobanu
Dragoș Dolănescu, fiul celebrului artist Ion Dolănescu vine cu declarații incendiare despre fratele său, Ionuț Dolănescu, dar și despre mama acestuia, Maria Ciobanu.

Începe un nou scandal între frații Dolănescu. Dragoș Dolănescu a făcut declarații incendiare despre Maria Ciobanu și fratele său, Ionuț.

Dragoș Dolănescu o pune la colț pe Maria Ciobanu, care, spune acesta, a vorbit urât la adresa tatălui său, Ion Dolănescu, după ce artistul a trecut la cele veșnice. Politicianul susține că nu va uita niciodată acest lucru și nu înțelege de ce „dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit cânt era în viață”. „Toți din familia tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata”, a spus Dragoș pentru Cancan.

De ce râdea Ion Dolănescu de Maria Ciobanu

Pe de altă parte, Dragoș a povestit și faptul că tatăl său râdea mereu ori de câte ori Maria Ciobanu anunța că se retrage din activitate. „Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. De vreo șapte ori s-a tot retras”, spune Dragoș. Dar îi dorește să „fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară”.

Dragoș Dolănescu nu îl uită nici pe Ionuț, nici pe Maria Ciobanu

„N-a știut care e diferența între poluție și poluare”

Nici fratele său, Ionuț, nu a scăpat, pentru că Dragoș susține că lumea nu uită momentul în care acesta s-a înscris în Partidul Verde, pe care l-a „făcut de râs” atunci când nu a știut „care e diferența între poluție și poluare”.

Dragoș Dolănescu vrea să candideze la Europarlamentare

Dacă în trecut spune că a avut propuneri de a candida și a spus nu, Dragoș Dolănescu a declarat că acum s-ar gândi în cazul în care ar veni o propunere serioasă. El susține că s-ar simți onorat dacă ar „candida pe listă pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles”. Chiar dacă totdeauna a stat în spate, chiar și atunci când era chemat de tatăl său la petreceri sau filmări, Dragoș crede că a venit momentul să arate lumii cine este.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre