Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Monica Lewinsky e acum milionară. Viața ei după ce s-a iubit cu președintele Clinton, un drum al succesului

Exclusiv. Monica Lewinsky e acum milionară. Viața ei după ce s-a iubit cu președintele Clinton, un drum al succesului
Cel mai cunoscut „sexgate” al tuturor timpurilor moderne este cel dintre, pe atunci, președinte al Statelor Unite Bill Clinton și stagiara de la Casa Albă, Monica Lewinsky. Povestea amantlâcului lor a fost spusă de fiecare dintre cei implicați – Bill Clinton, de soția lui Hillary Clinton, și de Monica. Cert este că cea mai de succes versiune a fost a tinerei, care astăzi este milionară, dar și mai atrăgătoare decât era în anii 90, atunci când a căzut în brațele liderului de talie mondială.

Monica Lewinsky, 47 de ani, a devenit cea mai faimoasă stagiară de la Casa Albă sau, mai exact, singura stagiară cunoscută la nivel global din celebra instituție. Scandalul amantlâcului dintre ea și Bill Clinton, din vara anului 1995, presărat cu detalii extrem de picante, precum prezentarea rochiei care conținea urmele ADN ale acestuia și care a fost prezentată într-un proces, a fost la un pas să încheie cariera președintelui înainte de a-și finaliza mandatul.

Spre norocul său, americanii au apreciat un scandal bun, care să-i țină cu ochii lipiți de televizor, iar Clinton și Lewinsky le-au oferit tot „entertainmentul” dorit. Lumea l-a iertat, însă, chiar și acum, la mai bine de două decenii de la acest scandal, familia Clinton trage ponoasele. Bill va fi mereu portretizat ca un afemeiat, iar Hillary ca o femeie care a stat nefericită într-o căsnicie doar pentru a deține putere politică. Totodată, soții Clinton au susținut și susțin că a fost doar o greșeală prostească, una cu care foarte multe familii se confruntă.

Ce s-a ales de Monica Lewinsky, ce parcurs a avut ea după acel episod? Tot globul pământesc știe cine e și cum o cheamă, dar e rar văzută în public. Unde se ascunde?, se întreabă mulți nostalgici.

Ei bine, Lewinsky se ascunde în casa ei, una deloc modestă, și se bucură de tot ce poate să-și cumpere de 1,5 milioane de dolari pe care îi are în conturi, dacă nu chiar mai mult. Ea a publicat o carte și un documentar despre aventura de la Casa Albă, iar încasările au fost colosale.

Monica a abandonat total politica și administrația după scandalul din care nimeni nu credea că o să-și revină. Ea a devenit creator de modă, psiholog și speaker motivațional.

Într-un interviu oferit presei în iunie 2018, Bill Clinton a dovedit că ce a fost între el și Monica nu a fost doar dorință animalică. „Mi-a fost teamă că Monica va rămâne ștampilată în memoria colectivă cu acest scandal. Nu mi-am dorit așa ceva pentru ea”, a spus fostul președinte.

Cum s-a aflat de iubirea lor secretă?

Clinton și stagiara brunetă se iubeau pasional în special în celebrul Birou Oval și nimic din ce se petrecea între ei nu părea doar o aventură carnală. Însă, atunci când relația lor a întâmpinat dificultăți, Monica s-a plâns unei prietene, Linda Tripp, și ea partea din lumea administrativă fiind angajată a Pentagonului. Aceasta a înregistrat-o pe ascuns pe Monica și a dat presei întreaga poveste. Monica a declarat că a vrut să moară după această experiență umilitoare.

Și-a întemeiat Monica o familie?

Clinton i-a pus capac brunetei și, deși era o femeie celebră și care acum are și o avere frumoasă în conturi, ea a ales să nu se căsătorească și să aibă copii. Unul dintre motivele care au împiedicat-o să fie mamă, susține presa de peste Ocean, ar fi fost faptul că e conștientă de „moștenirea din presă” pe care ar lăsa-o unui fiu sau unei fiice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre