Simona Ionescu / Redactor Șef

Richard Gere, cel mai frumos bărbat în viață până la vâsta de 50 de ani. Acum are baston

Richard Gere, cel mai frumos bărbat în viață până la vâsta de 50 de ani. Acum are baston
Richard Gere a devenit cunoscut de la 21 de ani când a jucat rolul de escortă a unei femei în vârstă. Frumos și cu un corp atletic a făcut să suspine multe femei. A fost numit cel mai frumos bărbat în viață până la 50 de ani. Acum se folosește de baston.

Richard Gere și-a păstrat farmecul și zâmbetul seducător și la 71 de ani. A devenit tată pentru a treia oară la 70 de ani. Însă, vârsta își spune cuvântul. Actorul merge folosindu-se de un baston și este complet cărunt.

Richard Gere are 71 de ani

Richard Gere, cel mai frumos bărbat în viață până la 50 de ani. Acum are baston

Richard Gere făcea femeile să viseze frumos, cu rolul său din „American Gigolo”, din anii 80. Apoi, a strălucit în ”Frumușica” (Pretty Woman), unde a jucat alături de Julia Roberts. Mai jucase în filme, dar nu a avut mare succes.

După 1982, cariera lui Gere a avut parte de mai multe eșecuri box office. Cariera sa a reînviat după eliberarea filmelor Internal Affairs și Pretty Woman în anul 1990. Statutul său de om de succes a fost recâștigat jucând în mai multe filme bine primate de public,.

Revista People l-a numit „Cel mai sexy bărbat în viață”, în 1999. În 2002, el a avut trei apariții majore: thriller-horror Mothman Prophecies, drama Unfaithful. Pentru rolul din ”Chicago” a câștigat un Glob de Aur ca „Cel mai bun actor – Comedie sau muzical „. Filmul lui Gere din 2004, Shall We Dance, a reprezentat un succes în încasări de 170 milioane dolari în întreaga lume, dar filmul lui următor, Bee Season din 2005, a fost un eșec comercial.

Richard Gere făcea femeile să viseze frumos, cu rolul său din „American Gigolo”, din anii 80. Apoi, a strălucit în ”Frumușica”

Richard Gere este budist

În afară de cariera sa artistic, Richard Gere s-a remarcat pentru acțiunile sale umanitare. În 1978, când a călătorit în Nepal, a vorbit cu mulți călugări tibetani.

La începutul anilor 1980, Richard a plecat în Honduras, Nicaragua și El Salvador,  în mijlocul războaielor în curs de desfășurare și al violenței politice. A călătorit cu un medic și a vizitat lagărele de refugiați.

Richard Gere este membru fondator al „Casei Tibetului”, o organizație nonprofit dedicată conservării culturii tibetane. El este un susținător activ al „Survival International” de câțiva ani, o organizație la nivel mondial care sprijină popoarele tribal. Este budist de decenii.

A vizitat fugarii kosovari în FYROM, în timpul crizei din Kosovo din 1999. Nu este vegetarian, dar nu a mâncat carne roșie de peste 30 de ani. Foarte activ în strângerea de fonduri SIDA.

Richard Gere este căsătorit cu Alejandra Silva. A devenit tată pentru a treia oară la 70 de ani

Richard Gere, familia

Din 2018 și în prezent, Richard Gere este căsătorit cu Alejandra Silva. Au un copil, Alexander Gere, născut în februarie 2019 și un altul născut cu un an înainte.

Gere a avut relații sentimentale cu Tuesday Weld, Priscilla Presley, Barbra Streisand, Kim Basinger. Richard s-a căsătorit cu Cindy Crawford în 1991. Au divorțat în 1995.

A fost soțul actriței Carey Lowell, din 2002 până în 2016, când au divorțat. Au un fiu, Homer James Jigme Gere, născut pe 6 februarie 2000. Jigme înseamnă neînfricat în tibetană.

Richard a fost ales de revista People drept unul dintre cei mai frumoși 50 de oameni din lume în 1991 și cel mai sexy bărbat în 1999. Este pianist și compozitor. El a compus și interpretat solo la pian în Pretty Woman (1990).


Paul Newman, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri. O poveste de dragoste de la Hollywood

Peter O’Toole a trăit după propriile reguli. A preferat băutura în locul femeilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre