Robert Niță, dezvăluiri incendiare de la Survivor, cea mai urmărită emisiune tv în momentul de față

Robert Niță, dezvăluiri incendiare de la Survivor, cea mai urmărită emisiune tv în momentul de față
Fostul fotbalist nu a rezistat prea mult în competiția momentului. El a trebuit să se retragă de la Survivor România 2022.

Robert Niță a fost atacant la Steaua, dar a făcut carieră și în echipele Foresta Suceava și Rapid București. În sezonul de Divizia A 2000-2001 a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri. De asemenea, a fost moderatorul emisiunii Sunt bun, dar nu mă vede nimeni! de pe Sport Klub.  Cu alte cuvinte, a plecat în show cu experiența camerelor de filmat. Ce a descoperit acolo însă, i-a întrecut orice așteptare.

Întors acasă, în urma unor probleme de sănătate, fostul fotbalist povestește multe din cele petrecute în Republica Dominicană. El este de părere că până la finalul reality show-ului sunt slabe șanse să rămână „oameni adevărați în competiție”.

Robert Niță, dezvăluiri incendiare: Faimoșii nu se comportă ca o echipă

El a fost deranjat că  Faimoșii nu se comportă precum o echipă. „Când vin camerele, ești și fochist, și scafandru, erau unii, când vedeau camerele, ziceai că îi electrocutează. Le făceau pe toate. (…) Sper să rămână oameni până la final.(…) Am lucrat înainte cu un mental-coach zi de zi și nu mi-a fost foame, nu mi-a fost sete, nu mi-a fost dor de nimeni, poate e un pic urât, am știu de ce mă duc acolo. Când mă fura peisajul, spuneam o rugăciune”, a declarat Robert Niță în emisiunea lui Măruță.

Fostul fotbalist, eliminat fără regrete

Așa cum știți, Robert Niță (44 de ani) a fost eliminat de la Survivor România la începutul lunii, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în Republica Dominicană. Fostul fotbalist și-a acuzat foștii colegi din Echipa faimoșilor de falsitate și lipsă de empatie. El a relatat că aceștia se activau să facă ceva doar în momentul în care erau filmați. În plus, după momentul eliminării lui, doar doi au fost cei care,  dintr-o pornire sinceră s-au dus la el și l-au îmbrățișat. E vorba de Rengle și Itu.

Survivor România „rupe” la audiențe

PRO TV şi-a a avut cea mai mare audiență din țară, în prima zi a săptămânii, în prime-time, cu show-ul Survivor România. Audienţele la nivel naţional au sărit în aer pur şi simplu. Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă de a se apropia măcar de Survivor România. De la ora 20.30, Antena 1, dar şi Kanal D au fost depăşite categoric. De altfel, Antena 1 a avut doar un sfert din audienţele Survivor România, pe toată durata show-ului.

Audienţele celor de la PRO TV cu Survivor s-au menţinut constant la peste 11 rating.

Recomandarile noastre