Ruby s-a speriat îngrozitor. Ce s-a întâmplat cu mamaia ei! Exclusiv

Ruby s-a speriat îngrozitor. Ce s-a întâmplat cu mamaia ei! Exclusiv
Invitată în prima emisiune din acest an, Neatza cu Răzvan și Dani, Ruby și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre spaima pe care a tras-o cu bunica, cea mai importantă persoană din viața ei.

Ruby a mărturisit că recent bunica s-a trezit cu un ochi roșu și vedeta s-a speriat îngrozitor. I-a fost frică ca nu cumva să fie ceva grav, așa că a plecat imediat la doctor. Din fericire, totul s-a rezolvat, iar cântăreața a răsuflat ușurată. Vedeta spune că prima mare dorință pe care o are pentru acest an este ca mamaia să fie sănătoasă, la fel ca toată familia.

Cât privește proiectele pentru viitor, ea nu își face prea mult, pentru că nu vrea să fie dezamăgită în cazul în care acestea nu vor ieși.

„A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista”

Pentru vedetă, bunica este cel mai prețios dar de la Dumnezeu. Ea a crescut-o pe brunetă de la vârsta de trei ani, părinții fiind nevoiți să plece în străinătate să muncească. „Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vă iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem. Trebuie să-i adorăm.

 

Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat. Părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei. A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista”, a mărturisit vedeta cu ceva timp în urmă.

Mamaia Gherghina, o bunică cool

Anul trecut, Ruby a serbat-o pe bunica în club. Vedeta a susținut cu concert explozibil de Halloween, iar timp de 40 de minute bunica Gherghina a aplaudat, a râs și s-a minunat alături de tineri, demonstrând că e o bunică cool.

La finalul concertului, nepoata a îmbrățișat-o și toată lumea din club i-a cântat „La mulți ani”, moment în care toți cei din club au cântat la unison cu Ruby. „La mulți ani, mamaie! Te iubesc din tot sufletul meu și să trăiești sănătoasă. Ești viața mea!”, i-a spus Ruby la microfon. Mamaia a fost extrem de emoționată mai ales când a văzut tortul, șampania și artificiile.

Recomandarile noastre