Rugăciunea de seară în patru trepte este deosebit de puternică. De mare ajutor în realizarea dorințelor imposibile

Rugăciunea de seară în patru trepte este deosebit de puternică. De mare ajutor în realizarea dorințelor imposibile
În Postul Crăciunului, mai ales, rugăciunile fac adevărate minuni. Citiți aceste două rugăciuni și veți vedea ce se întâmplă în scurt timp în viața voastră.

Aceste două rugăciuni au efect imediat dacă sunt rostite seara, cu multă evlavie și încredere. Diferența se vede imediat.

Rugăciunea de seară în patru trepte este deosebit de puternică. De mare ajutor în realizarea dorințelor imposibile

Rugăciunea de seară în patru trepte vă apropie de Dumnezeu și vă dă liniștea sufletească de care aveți mare nevoie pentru a reuși să mergeți mai departe în viață și să faceți față problemelor. Se rostește seară de seară, aprinzând și o lumânare.

  1. „Doamne, îţi mulţumesc şi te binecuvântez pentru că astăzi…” şi spui ce motive ai să-i mulţumești şi să-l binecuvântezi pe Dumnezeu pentru ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.
  2. „Doamne, ajută-mă să iert cum ierţi Tu, vino Tu în mine şi iartă pe…” şi îi spui pe cei pe care îi ai a-i ierta pentru ziua respectivă, care ți-au greşit ție și familiei tale în ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.

3. „Doamne, iartă-mă pe mine pentru că…” și spui ce crezi că ai greșit cu fapta sau cu gândul și de-abia după aceea zici așa: „Și pentru astea iartă-mă, Doamne, pe mine așa cum și eu iert greșiților mei pentru că aşa ne înveți Tu, Doamne Dumnezeul nostru, în rugăciunea de căpătâi «Tatăl nostru». Amin!”.

4. . „Doamne ajută-mă, că mâine vreau să… (aici, la ultima treaptă spre iertarea lui Dumnezeu, spuneți ce dorinţe aveți pentru ziua ce urmează).

Rugăciune pentru belșug în casă

O altă rugăciune puternică către Mântuitor vă ajută să primiți binecuvântarea Divinității și să aveți belșug în casă. „Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum.

Pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruință asupra păcatului; ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bunăplăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase, Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.