S-a aflat ce a scris Ivana Trump în testament. Iată ce a primit Donald Trump

S-a aflat ce a scris Ivana Trump în testament. Iată ce a primit Donald Trump
Averea de 34 de milioane de dolari a Ivanei Trump a fost împărțită între copiii ei, prieteni și organizații caritabile.

Deși nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, fostul președinte al Americii, Donald Trump, nu a primit nimic.

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani a fost găsită inconștientă la capătul scărilor din locuința sa din Upper East Side pe 14 iulie 2022. Potrivit informațiilor furnizate de un medic legist, fosta soție a lui Trump a murit din cauza rănilor suferite în urma unei căzături.

Potrivit documentelor succesorale obținute de Insider, în ultimul testament, Ivana a împărțit majoritatea bunurilor sale personale, inclusiv bijuterii și orice fonduri din vânzarea colecției sale de blănuri, copiilor săi, Donald Trump Jr., Ivanka Trump și Eric Trump. Hainele rămase au fost donate Crucii Roșii Americane și Armatei Salvării.

Ce a primit cea mai bună prietenă

Pe de altă parte, apartamentul din Florida și iubitul ei terrier Yorkshire au fost lăsate “prietenei și fostei bone”, Dorothy Curry. Casa are în jur de 1008 metri pătrați și a fost estimată la valoare de 1.128.078 de dolari.  Curry a vorbit la înmormântarea Ivanei anul trecut, când a făcut aluzie la faptul că aceasta se simțea izolată și îndurerată.

Locuința de suflet a Ivanei

Casa din Lenox Hill, cu 17 camere, pe care Ivana a iubit-o enorm a fost scoasă la vânzare, pentru 26,5 milioane de dolari. Construită în 1879, exteriorul cu coloane se mândrește cu un acoperiș mansardat și cu uși personalizate cu grilaje aurii și negre. Printre punctele de atracție ale casei se află o bibliotecă acoperită cu imprimeu de leopard.

Același imprimeu se găsește și pe lambriurile pereților, de-a lungul covorului și chiar pe tapițeria mobilierului. De asemenea, în locuință se află și un superb doi leoparzi care se joacă deasupra canapelei.

Cine au fost soții Ivanei Trump

În afară de Trump, Ivana a mai avut două căsătorii. Cel mai recent fost soț al ei, Rossano Rubicondi, a murit în 2021. Cei doi s-au căsătorit în 2008, au divorțat au an mai târziu darm potrivit Page Six, ulterior s-au împăcat. Au continuat să se întâlnească ocazional până în 2019, potrivit People.

Recomandarile noastre