S-a aflat ce face prințesa Lia, în timp ce Paul de România a fost aruncat în spatele gratiilor. Detalii inedite

S-a aflat ce face prințesa Lia, în timp ce Paul de România a fost aruncat în spatele gratiilor. Detalii inedite
Cu doar câteva zile în urmă, prințul Paul a fost prins la Paris, fiind dat în urmărire generală în anul 2020. Ce se întâmplă cu soția sa.

După ce a pierdut casa din România și a plecat cu copilul, nimeni nu a mai știut ce se întâmplă cu prințesa Lia.

S-a aflat ce face prințesa Lia, în timp ce Paul de România a fost aruncat în spatele gratiilor. Detalii inedite

După o perioadă lungă în care a fugit de lege, prințul Paul a fost prins în Franța. Surprinzător sau nu, soția sa se afla, potrivit informațiilor oferite de Avocatul și pritenul familiei, Florin Ghiulbenghian, în Marea Britanie. Adică foarte aproape de soțul său. Oare să fi avut aceștia legături în toată această perioadă?

Mai mult, nici măcar avocatul nu înțelege de ce prințul Paul, care avea cetățenie franceză, s-a ascuns în această țară, știind că poate fi găsit în orice moment. “Capturarea lui Paul în Franța, pentru mine e o surpriză. El fiind cetățean francez, cred că era una dintre ultimele destinații în care ar fi trebuit să fugă. Dar asta este viața…”, a mărturisit Ghiulbenghian.

 

Ce se va întâmpla cu prințesa Lia

În ceea ce o privește pe Lia, apărătorul susține că a vorbit cu ea și era extrem de fericită pentru că a reușit să-și înscrie copilul la o școală foarte bună și nu vroia să audă să se întoarcă în țară. Dacă însă Paul va fi extrădat în România, ea nu va avea încotro, pentru că va fi obligată să aibă grijă de soțul ei pe toată perioada detenției.

„Cred că Lia va reveni pentru a asigura vizitele la penitenciar, pachetele, toate celelalte lucruri de care va avea nevoie”

„Știu că l-a înscris la o școală foarte bună și era extrem de fericită. (…) Prințesa Lia mi-a spus că, până când cel mic nu va termina școala, nu va reveni în România.. Nu mai are la ce să revină. Soțul condamnat, fugar în acel moment, cel mic la școală, casa vândută… Alte afaceri aici nu au avut.

Însă, în cazul aducerii în România a lui Paul, evident, mi se pare mie, cred că Lia va reveni pentru a asigura vizitele la penitenciar, pachetele, toate celelalte lucruri de care va avea nevoie, evident, dacă autoritățile vor fi de acord cu expulzarea în România”, susține avocatul.