Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce boli se pot vindeca folosind folia de aluminiu

Ce boli se pot vindeca folosind folia de aluminiu
O folosiți foarte des, dar mulți nu știu că folia de aluminiu este excelentă pentru a scăpa de anumite afecțiuni.

Metoda de vindecare cu folia de aluminiu este folosită din vechime de ruși și chinezi, iar acum a început să fie utilizată de toată lumea.

Ce boli se pot vindeca folosind folia de aluminiu

Dureri de ceafă, spate, umeri sau articulare? Puteți să apelați la un remediu mai puțin cunoscut: banala folie de aluminiu. Tot ce aveți de făcut este să vă înfășurați zona dureroasă și diferența va fi uriașă. Care să fie motivul? Potrivit informațiilor oferite de oamenii de știință ruși, folia de aluminiu are capacitatea de a restabili echilibrul dintre câmpul magnetic și celulele stem.

De ajutor persoanelor care au picioarele umflate

Și tot folia de aluminiu este prietena persoanelor care se confruntă cu picioarele umflate. În acest caz, se va înfășura de câteva ori într-o folie de aluminiu, apoi într-o pânză de bumbac. Se lasă să acționeze o oră. După alte două ore de pauză, se poate relua.

Pentru efect maxim, tratamentul se face de trei ori pe zi, timp de șapte zile. Cine suferă de reumatism, poate folosi, de asemenea, folia de aluminiu. Înveliți încheieturile și repetați tratamentul o săptămână. Faceți apoi pauză și repetați până când constatați că durerile dispar.

Tratați arsurile

Și tot folia de aluminiu este cu totul excelentă atunci când aveți probleme cauzate de arsuri. Pentru început, țineți pielea în apă rece. Curățați bine rana și tamponați, apoi aplicați un strat de alifie de gălbenele. Acoperiți apoi rana cu un tifon steril și puneți folia de aluminiu. Fixați cu un bandaj. Păstrați până când durerea dispare.

Nu preparați mâncăruri folosind folie de aluminiu

Pe de altă parte însă, folia de aluminiu nu e indicată atunci când preparați diferite feluri de mâncare. Oamenii de știință susțin că cei care folosesc acest tip de folie sunt expuși atât la apariția atacului cerebral, cât și la apariția apariția Alzheimer-ului, dar și a bolilor de plămâni.

Sursă foto: viatasisanatate, avantaje

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre