Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum îți faci abdomen cu pătrățele? Antrenorul preferat al vedetelor dezvăluie marele secret

Cum îți faci abdomen cu pătrățele? Antrenorul preferat al vedetelor dezvăluie marele secret
Cu toții ne dorim un corp bine conturat, cu abdomenul plat și mușchii la vedere. „Pătrățelele” nu apar peste noapte, dar nici prin metodele prin care am fi tentați să credem, la prima vedere. Antrenorul preferat al vedetelor dezvăluie marele secret.

Michelle Nedelecu e expert nutriționist și personal coach. Mamă a trei copii, aceasta știe exact ce e de făcut pentru a avea un abdomen de invidiat. Nu de alta, dar e dovada vie. Recent, aceasta a decis să le dezvăluie fanilor cum stă treaba cu abdomenul perfect.

„Vrei abdomen? Îl vei face exclusiv din alimentație”, explică coach-ul vedetelor. Foarte multe persoane afirmă că mănâncă corect dar totuși nu au rezultate. „Una este să crezi că mănânci corect și altă să o faci, credeți-mă! Mulți credeți că veți slabi cu ajutorul unor sfaturi… câteva exemple de alimente, 1 – 2 suplimente și un exercițiu și aia e! Hai să vă spun eu cum stau treburile de fapt: chimie și matematică!

Corpul uman este un întreg mecanism , o mășinărie extraordinară în interiorul căreia au loc milioane de procese și reacții chimice! Voi credeți că ați mâncat un pui și o salată și este bine? Aveți noroc cu săracul corp care se adaptează și învață să transforme un aminoacid neesențial într-unul esențial pentru că voi nu i l-ați dat că v-ați apucat de cine știe ce dietă disociată!


Cum a fost salvată fetița care a naufragiat pe unicornul gonflabil

De ce surprize a avut parte Fuego de ziua lui!


Corpul transformă tot ce ingerati la cea mai simplă formă în care o poate asimila, au loc reacții în corp, enzimele, hormonii, bacteriile își fac treaba, proteina din pui este descompusă în aminoacizi, grăsimea în acizi grași și tot așa.

Corpul trebuie să aibă mereu toți aminoacizii și acizii grași esențiali prezenți pentru a funcționa optim. Știu că pare ușor dar voi plătiți prețul dietelor luate sau făcute de tanti Flori de la colț, piele lăsată, vergeturi, brațe lipsite de tonus, pliuri abdominale etc.”, explică Michelle Nedelcu.

Până la urmă, fiecare își alege modul în care dorește să își schimbe corpul. Unii apelează la specialiști alții la grupuri unde fiecare inventează diete iar persoanele disperate urmează orice . „Voi credeți că specialiștii sunt degeaba? Eu de ce nu îmi fac singură proiectul la casă și plătesc un arhitect și un inginer? De ce nu îmi fac singură hainele sau contabilitatea? Înțelegeți ideea?”, a mai transmis antrenoarea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre