Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă  tendință a devenit virală pe TikTok și rezolvă problemele de hidratare. Cum să bei suficientă apă într-o zi fără să-ți dai seama

O nouă  tendință a devenit virală pe TikTok și rezolvă problemele de hidratare. Cum să bei suficientă apă într-o zi fără să-ți dai seama
Foarte multă lume se plânge că e dificil să bea zilnic volumul de apă recomandat. Trucul TikTok „WaterTok” ar trebui să vă revoluționeze relația cu hidratarea. Să bei chiar și trei litri de apă pe zi va deveni o joacă de copii datorită noului fenomen TikTok.

Apa este viață” – această maximă este repetată constant de toți guru ai frumuseții din întreaga lume. Nu este nevoie să aveți cunoștințe științifice avansate pentru a ști că apa este un izvor al frumuseții, al unui organism mai funcțional, că oferă o circulație mai bună a sângelui, piele mai hidratată, chiar un păr mai strălucitor. Apa este esențială pentru a rămâne sănătos.

Cu toate acestea, un studiu recent arată că 77% dintre francezi, de exemplu, nu beau suficientă apă, potrivit Centrului de Cercetare pentru Studiul și Observatorul Condițiilor de Viață (Credoc). Persoanele care suferă de deficiențe dezvoltă, așadar, strategii mai mult sau mai puțin nebunești de a-și atinge obiectivul de a bea de la  2,5 până la 3 l de apă pe zi.

Pe TikTok au fost lansate o serie de trucuri care te fac să bei apă des

Pe TikTok, un truc a sedus publicul în mod deosebit.

Denumit „WaterTok”, acest reflex simplu a depășit deja 150 de milioane de vizualizări pe platformă. Iată cum să-l integrezi în viața ta de zi cu zi.

 „WaterTok”, tendința care vă va stimula dorința de a bea

Principiul „WaterTok” este simplu: crește dorința de consum a apei. Ideea nu este de a o distorsiona, ci de a o face suficient de atractiv băutul apei, pentru a stimula dorința de hidratare. Cum? Dependenții de frumusețe TikTok oferă două opțiuni:

  • Integrați ingrediente sănătoase: sunt posibile mai multe alternative pentru a adăuga elemente tentante. De exemplu, poți opta pentru apă infuzată cu fructe sau legume de sezon, precum castraveți sau căpșuni.  Adăugarea unui sirop organic sau folosirea formelor originale pentru cuburi de gheață poate crește, de asemenea, dorința de a bea apă.
@takingmylifebackat42 I LOVE YALL🫶🏼🫶🏼 SALTED CARAMEL APPLE WATER #water #drinkwater #WATERTOK #flavoredwater #wateroftheday #healthyrecipes #weightloss #ootd #gastricsleeve #motivation #positivevibes ♬ Paradise – TELL YOUR STORY music by Ikson™

  • Folosiți o sticlă atractivă sau pe un accesoriu util: dacă conținutul nu vă stârnește nevoia de hidratare, recipientul poate juca atunci un rol important. Sunt apoi posibile mai multe strategii: adoptă o sticlă opacă ca să nu vezi volumul de apă și să nu te descurajezi nici înainte de a-ți lua sticla; ia-ți o sticlă sclipitoare și estetică, sau una semnata de o casă de modă drăguță, care va putea stimula ochiul pentru a-ți da dorința de a o folos.
  • Mizează pe o sticlă de apă „cu nivel”, pentru a-ți motiva creierul cu fiecare mililitru de apă absorbit.  În sfârșit, inspirația supremă: investește într-un suport pentru sticla de apă, care îți va permite să ai mereu apa asupra ta, și astfel sa te hidratezi mai des, scrie Vogue.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre