O vedetă din România spune cât de mult rău i-a făcut injecția pentru slăbit pe care o folosesc tot mai multe vedete. „Chinuri insuportabile!”

O vedetă din România spune cât de mult rău i-a făcut injecția pentru slăbit pe care o folosesc tot mai multe vedete. „Chinuri insuportabile!”
Un medicament controversat care e folosit de vedetele de la Hollywood i-a dat peste cap viața Marianei Moculescu.

Vedeta a utilizat acest medicament, folosit și de Kim Kardashian și Elon Musk pentru a slăbi câteva kilograme, dar stările de rău nu i-au dat pace.

Controversatul medicament se folosește mai ales în tratarea diabetului de tip 2 și este sub formă injectabilă, iar Mariana Moculescu a trecut prin momente foarte grele, datorită reacțiilor adverse.

“Am făcut timp de o lună de zile injecții cu Ozempic. Am slăbit într-adevăr, dar nu mă simțeam bine deloc. Vomitam foarte des, a fost groaznic. Am văzut că și Kim Kardashian a făcut aceste injecții, ca să intre în rochia lui Marylin Monroe. Eu am avut reacții urâte de la acest medicament.

„Am ajuns să mă rog la Dumnezeu, să nu îmi mai fie rău”

Îmi era foarte greață și mă dureau foarte tare coastele. Nici când am fost gravidă nu am avut asemenea grețuri. Îmi era atât de rău, că umpleam cada cu apă și stăteam acolo, ca să îmi revin, altfel nu puteam. La un moment dat nici nu mai mâncam, pentru că vomitam prea des.

Am ajuns să mă rog la Dumnezeu, să nu îmi mai fie rău. Mi-a tăiat și pofta de mâncare, nu mai puteam să mai mănânc. Am slăbit vreo 5 kilograme, dar mi-a fost foarte rău. Mi s-a spus că din cauza acestui medicament, mâncarea nici nu se digeră în stomac”, a declarat Mariana Moculescu pentru Fanatik.

Mariana Moculescu s-a decis acum să adopte un stil de viață sănătos

După un asemenea șoc trăit, Mariana Moculescu spune că vrea să trăiască sănătos și are de gând să facă mișcare cât mai multă. În plus, mai are un truc pentru a ține kilogramele sub control. “Când am aflat cât de mult rău face acest medicament, am renunțat. Vreau să încep să fac mișcare în aer liber. Mi-am comandat încălțăminte sport și abia aștept să merg la alergare.

„Arde toate grăsimile, microbii și bacteriile”

Aștept să îmi ajungă și niște genunchiere. Am acasă costume de alergat și vreau să mă apuc de alergat în parc. Acum am început sa și mănânc mai atent. Folosesc și apă cu oțet de mere, atât dimineața cât și seara. Arde toate grăsimile, microbii și bacteriile. I-am spus și Nidiei să facă lucrul acesta. Alergatul oricum este incomparabil”, a mai spus vedeta.

Ozempic, medicamentul care a făcut furori în ultimele luni

Pentru a reuși să scape de kilogramele în plus, tot mai multe vedete au apelat în ultimele luni la medicamentul Ozempic. Vedele și alte persoane care au administrat acest medicament au povestit pe rețelele de socializare despre visele ciudate pe care le-au avut.

„Mi-am petrecut noaptea la Home Depot comandând dulapuri şi electrocasnice noi pentru bucătăria mea! Vânzătorul meu, Clint Eastwood, m-a ajutat să aleg tot ce aveam nevoie”, a povestit un pacient.

O altă persoană care a folosit medicamentul spune că a visat-o pe Oprah Winfrey care a urcat într-un kart pentru a salva un utilizator de Ozempic care juca într-un meci de baseball. Iar o altă femeie spune că era la un pas să nască într-un bar și dorea ca actorul Will Ferrell, să fie moașa copilului.

Vise anormale

O purtătoare de cuvânt a Novo Nordisk a povestit că firma a primit mai multe rapoarte despre visele ciudate ale utilizatorilor de Ozempic, dar până acum nu sunt informații suficiente care să ateste dacă acest medicament le provoacă. Specialiștii susțin că și alte medicamente, precum antidepresivele, inclusive Paxil și Chantix, un medicament împotriva fumatului sunt asociate cu vise anormale. Doar medicii sunt cei care pot să spună ce doze trebuia să ia pacienții, dacă au vise ciudate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre