Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări
Oana Vențel avea 16 ani când a venit la emisiunea ”O vedetă populară”, de la TVR. A cucerit imediat publicul și pe jurați prin frumusețea ei, a glasului și a cântecelor din Ardeal. La trei ani distanță, are peste 8 milioane de vizualizări și este sergent în Armata Română. Respect!

Oana Vențel poată haina militară. Este sergent, după ce a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. ”Visez să fiu un ofițer în Armata României”, spune tânăra. Până atunci, este vedetă pe Internet ca interpretă de muzică populară.

Oana Vențel trage cu mitraliera și visează să devină ofițer în Armata Română
Oana Vențel a participat la emisiunea realizată de Iuliana Tudor la TVR, ”O vedetă populară”. Avea 16 ani

Oana Vențel, o vedetă populară

Oana Vențel a participat la emisiunea realizată de Iuliana Tudor la TVR, ”O vedetă populară”. Avea 16 ani, foarte frumoasă, gingașă, îmbrăcată cu un costum popular impecabil.

A cucerit inimile telespectatorilor și aprecierea juriului. A fost prima semifinalistă din sezonul 2018.

”De multe ori am crezut și cred încă, că sunt o fire ambițioasă, foarte hotărâtă. Totodată sunt sensibilă care acceptă de prima dată provocările și se ține întotdeauna de cuvânt.

La polul opus, adică defectele, ar putea fi faptul că sunt o fire prefecționistă, uneori excesiv. Nu am prea multă răbdare și acesta cred că este un defect profesional pentru că mi-a plăcut dintotdeauna punctualitatea”, a mărturisit Oana Vențel, pentru urbeamea.ro.

Oana Vențel, în haină militară și costum popular

Oana Vențel trage cu pușca automată și visează să devină ofițer în Armata Română. Totuși, când cântă, se transformă într-o persoană sensibilă.

”Într-adevăr, muzica și armata sunt două domenii relative opuse însă au o legătură foarte strânsă. Muzica populară reprezintă tradiția, istoria acestui neam glorios. De aici a venit și dragostea aceasta imensă pentru patrie și dorința de a urma o carieră militară. Am considerat că am vocație pentru acest domeniu, pentru o meserie în cadrul armatei. Muzica a fost dintotdeauna momentul meu de nebunie, momentul în care am putut să fiu eu însămi.

Este modalitatea prin care reușesc să mă deconectez de tot ce e negativ și să formez așa, în jurul meu un scut împotriva energiilor rele”, a povestit Oana Vențel.


Știați? Iuliana Tudor voia să fie fotomodel. A studiat Dreptul, dar a ajuns vedetă

Câștigătoarea de la „Vedeta populară” pune banii la ”saltea”. A luat 100.000 de lei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre