Scandal mare la Parchet cu senatoarea Șoșoacă. Țipete, lovituri, istericale. Cum își apără bărbatul anchetat

Scandal mare la Parchet cu senatoarea Șoșoacă. Țipete, lovituri, istericale. Cum își apără bărbatul anchetat
Țipete, îmbulzeală, capete sparte, și umbrele rupte la Parchet. Senatoarea Diana Șoșoacă e în centrul scandalului. Ea face acuzații, dar soțul ei a primit control judiciar până pe 10 februarie 2022.

E război între senatoarea Diana Șoșoacă și jurnaliști, și români și străini. Chiar a instigat pe admiratorii ei, prezenți la Parchet, să jignească jurnaliștii prezenți. Un cameran este acuzat că a spart capul unui prieten al senatoarei, iar o doamnă furioasă urla că i-a fost ruptă umbrela.

Circ și acuzații grave, azi, la audierea soțului senatoarei. Dumitru-Silvestru Șoșoacă a primit control judiciar pentru 60 de zile, până pe 10 februarie. Senatoarea are dosar penal.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă a fost convocat de procurori, ca să dea declarații în acest dosar în care este anchetat pentru ultraj

Scandal mare la Parchet cu senatoarea Șoșoacă

Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal, de data aceasta uriaș. Presa este toată coruptă, ”niște nemernici, mincinoși, plătiți de serviciile secrete”, spune demnitarul.

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă este subiectul unui dosar penal, după ce ar fi lovit un polițist. El a fost audiat mai multe ore, la Parchetul Sectorului 1 și a primit control judiciar.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă a fost convocat de procurori, ca să dea declarații în acest dosar în care este anchetat pentru ultraj. Dosarul a fost deschis în contextul unei dispute cu o echipă de jurnaliști de la postul de televiziune Italian Rai Uno. Aceștia au mers la cabinetul senatoarei pentru un interviu. Discuția ar fi degenerat după ce senatoarea le-a cerut jurnaliștilor italieni să nu-i filmeze biroul. Cum aceștia au insistat, Diana Șoșoacă s-a enervat și a chemat poliția.

Comunicatul oficial al Poliției

Disputa a degenerat, iar la un moment dat soțul senatoarei, Dumitru Silvestru Șoșoacă, l-ar fi lovit pe polițistul venit să aplaneze situația, cu pumnul în piept.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, a anunțat Poliția Capitalei.

Plângere împotriva senatoarei Diana Șoșoacă

Cel de-al doilea dosar penal, la care se face referire în comunicatul Poliției, ar fi fost deschis pe numele senatoarei Diana Șoșoacă. Cercetarea va fi făcută de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Senatoarea Diana Șoșoacă ar fi acuzată de „lipsire de libertate”.

În cazul acesteia, plângerea fost formulată de jurnalista din Italia. Ea a declarat la Poliție că senatoarea a refuzat să o lase să iasă din sediul biroului de avocatură.