Se caută doamnele care au vrut să fie făcute frumoase de un fals medic. Va face și vreo vedetă plângere?

Se caută doamnele care au vrut să fie făcute frumoase de un fals medic. Va face și vreo vedetă plângere?
Un personaj din Cluj a făcut ani buni pe medicul. Din păcate, bărbatul a ajuns pe mâna poliției.

S-a promovat în mediul online, deși, spun anchetatorii, nu avea nici o legătură cu medicina. El este medicul fals care va sta în spatele gratiilor.

Se caută doamnele care au vrut să fie făcute frumoase de un fals medic. Va face și vreo vedetă plângere?

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care spunea că este medic, a fost prins de polițiștii din Cluj Napoca. Poliția primise o sesizare de la Societarea Română de Chirurgie Estetică. Anchetatorii au aflat că acesta se numește Răzvan Vasilaș și că făcea intervenții estetice fără să aibă studiile necesare, fiind ajutat de un alt bărbat. Cei doi sunt cercetați penal pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii și riscă ani buni de închisoare.

În urma unei percheziții, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descoperit substanțe folosite în cadrul intervențiilor estetice și seringi. În acest moment se caută doamnele și domnișoarele care ar fi beneficiat de serviciile falsului doctor și prejudiciile cauzate.

Conform site-ului clujust.ro, cel care se dădea medic era, de fapt, asistent medical și practica injectarea cu botox atât în Cluj, cât și la Londra.

A fost prinsă și Dr. Lana

Dar acesta nu este singurul care a fost descoperit recent. Polițiștii au prins-o și pe Dr. Lana, așa cum îi plăcea să se prezinte unei femei din Republica Moldova, pe numele ei adevărat Svetlana Serghei. Aceasta opera fără să aibă nici un fel de act la mână în două clinici de apartament din București. Multe dintre pacientele ei se plângeau de dureri în urma intervențiilor și li se recomanda să ia analgezice, nu înainte ca Svetlana să dea vina pe femei.

Italianul cu opt clase care a lucrat în cinci clinici românești

Probleme mari va avea și italianul Matteo Politi, un alt medic fals. Deși avea doar opt clase, el a lucrat ca medic fals pentru cinci unităţi medicale din România, unde era cunoscut sub numele de Matthew Mode. Cazul lui este și mai interesant, întrucât a primit un cod de parafă chiar de la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti. Atât Svetlana Serghei cât și Matteo Politi au fost trimiși în judecată.

Sursă foto: digi24

 

Recomandarile noastre