Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine citește această rugăciune duminică de duminică, în fiecare dimineață, va vedea minunea în viața lui. Cuvintele sunt extrem de puternice

Cine citește această rugăciune duminică de duminică, în fiecare dimineață, va vedea minunea în viața lui. Cuvintele sunt extrem de puternice
Zi de liniște și relaxare, după șase zile de lucru, duminică este momentul în care credincioșii merg la Sfânta Liturghie și au mult mai multă grijă de suflet. Astăzi e și zi mare, de sărbătoare. Sunt pomeniți Sfinții Împărați Constantin și Elena. La mulți ani tuturor sărbătoriților!

După cele șase zile în care Mântuitorul a muncit să facă lumea, în cea de-a șaptea, duminică, s-a odihnit. În această zi nimeni nu are voie să lucreze, ci să se relaxeze și să mulțumească Domnului pentru toate binefacerile primite.

„Duminica este ziua în care se aduce laudă lui Dumnezeu, ziua în care este celebrat Domnul Iisus Hristos”, spun sfinții părinți. Fiecare credincios trebuie să citească duminică această rugăciune pentru a-și împlini orice dorință și a fi ferit de toate relele.

“Ziua Duminicii îmi aduce aminte de atotputernicia Ta, Stăpâne, cu care ai zidit lumea şi ai răscumparat pe om. Ţie deci, iubitorule de oameni, Doamne, mă închin şi-Ţi mulţumesc foarte pentru Darurile cele mari pe care le-ai făcut şi le faci tuturor făpturilor Tale.

„Tu eşti Unul Dumnezeu în Trei Feţe: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt”

Inima mi se bucură şi se desfată când stau şi cuget cum că numai Tu Însuţi eşti Dumnezeu Atotsfânt, Atotînţelept, Atotputernic, necuprins, încât nici o bunătate şi nici o mărire nu-ţi lipseşte. Tu eşti Unul Dumnezeu în Trei Feţe: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.

Rugăciunea de duminică face adevărate minuni

Numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevărat şi Te mărturisesc şi Te măresc, Ţie mă închin şi-Ţi servesc pururea, cu toată inima şi cu toată puterea. O, Părinte Sfinte, îndură-Te de noi! O, Binecuvântate Fiu al lui Dumnezeu, mântuieşte-ne de iad!

„Mulţumesc din toată inima pentru bunătăţile ce-mi trimiţi în toate zilele, mai vârtos însă pentru răbdarea Ta cea mare”

O, Duhule Sfinte, dă-mi Darul şi acoperământul Tău! Mult îndurate Stăpâne, rogu-Te, să uiţi păcatele mele cele multe, după mulţimea îndurărilor Tale. Mulţumesc din toată inima pentru bunătăţile ce-mi trimiţi în toate zilele, mai vârtos însă pentru răbdarea Ta cea mare, că nu m-ai pedepsit după mulţimea păcatelor mele, ci aştepţi căinţa mea, ca un iertător, atotbun şi îndurat. Amin!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre