Simona Ionescu / Redactor Șef

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie lucruri necunoscute ale sportivilor lumii. Iată ce spune despre Simona Halep

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie lucruri necunoscute ale sportivilor lumii. Iată ce spune despre Simona Halep
Ca marii sportivi ai lumii și Simona Halep are superstiții ciudate. Iată câteva dintre acestea.

Înainte să intre pe teren, Simona Halep face lucruri la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie lucruri necunoscute ale sportivilor lumii. Iată ce spune despre Simona Halep

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit câteva dintre superstițiile Simonei Halep pe care nu le-a știut nimeni până acum, pe care sportiva le respectă cu sfințenie. Potrivit informațiilor oferite de acesta, ea nu suportă talismanele norocoase și întotdeauna intră pe teren cu piciorul drept.

Dar cea mai ciudată superstiție a sportivei este aceea că niciodată nu vorbește cu fratele ei în timpul turneului. Și nici măcar nu îi răspunde la telefon. În schimb, păstrează legătura cu părinții, dar numai prin mesaje cât se poate de scurte.

„Aşa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile. E hotărârea mea”

„Simona Halep spune aşa: Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul. Nu port talismane şi nu vorbesc cu fratele meu niciodată. Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon şi nu îi răspund niciodată. Doar cu mama sau cu tata iau legătura, însă şi în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Aşa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile. E hotărârea mea”, a dezvăluit numerologul.

După o victorie, Serena nu mai schimbă ciorapii

Nici Venus și Serena Williams nu au fost lipsite de superstiții și acestea extrem de ciudate. Serena, de exemplu, nu suporta ca membrii familiei și staff-ul să se miște cu un scaun în timpul meciurilor sale. De asemenea, dacă a câștigat un meci, Serena nu mai schimba ciorapii, purtându-i până când aceștia nu mai erau buni de nimic. La rândul său, Roger Federer crede că cifra care îi aduce cel mai mult noroc este opt. În consecință, așa că s-a înconjurat mereu de opt sticle cu apă, opt rachete și opt prosoape.

„Mie îmi place de Nadal. Este uluitor şi un campion la superstiţii”

„Noi nu ştim cum funcţionează superstiţia în cap. Nu ştim de ce se tem sportivii. Maria Sharapova stă cu o palmă de marcajul terenului. Şi când loveşte, căuta să nu calce linia terenului. Mie îmi place de Nadal. Este uluitor şi un campion la superstiţii. Are un ritual al lui înainte de un serviciu. Începe de la ureche, se mută pe faţă şi ridică tricoul. Ba urechea stângă, ba cea dreaptă. Poate are o rugăciune”, a mai spus Voropchievici.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre