Decorațiunile pentru pomul de Crăciun sunt acum în topul cumpărăturilor, dar e bine să nu cumpărăm orice. Iată la ce să fim atenți.
Secretul unui brad de Crăciun bine împodobit. Ce să puneți în și sub pom ca să aveți noroc
La prima vedere, toți știm să punem niște globuri în brad, dar situația e puțin mai complicată. Pentru că trebuie să știm ce să nu ne lipsească din brad, ca totul să fie de bun augur. Specialiștii spun că e foarte important ca atunci când vă apucați să împodobiți bradul, să fiți atenți în alegerea culorilor. Care trebuie să se asorteze cu mobila din casă, pereți, covoare, draperii, perdele, etc. Dacă nu vreți să arate ca ceva ce nu se integrează în propria locuință.
Brad alb dacă aveți sufragerie cu mobilă vintage
Persoanele care au optat pentru o mobilă elegantă sau vintage, pot alege un brad alb sau nins. La care pot adăuga ornamente asortate cu sufrageria, dar și cadouri de sub brad în culori care să se potrivească. Pentru a atrage norocul anul viitor, nu trebuie sub nici o formă să lipsească din bradul de Crăciun clopoțeii. Din vechime să știe că aceste accesorii au darul de a alunga energiile negative prin sunetul pe care-l emit.
Niciodată pom de Crăciun fără stea în vârf
De asemenea, în bradul de Crăciun trebuie puse și chei vechi. Se spune că astfel veți deschide căile bogăției și ale abundenței.
Nu există brad de Crăciun fără stea în vârf. În plus, aceasta este un obiect care vă ajută să aveți succes. În plus, se spune că trebuie să puneți măcar un glob roșu, pentru că acesta vă va împlini orice dorință.
În ceea ce privește globurile aurii, acestea vor aduce bunăstarea în casă și în viață.
Cum să atrageți sporul în casă
Sunt puțini cei care știu că pentru a avea prosperitate și spor la bani e bine să puneți sub brad o pușculiță plină cu bani. După ce se termină sărbătorile de iarnă, aceasta va trebui mutată în dreptul geamului ca să atragă sporul în casă. Ulterior, scoateți o monedă sau o bancnotă, care se adaugă la alți bani pentru a achiziționa un lucru mai scump.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook