Selena Gomez, schimbată total, nu se mai supune normelor de frumusețe: „Sunt perfectă așa cum sunt”

Selena Gomez, schimbată total, nu se mai supune normelor de frumusețe: „Sunt perfectă așa cum sunt”
„Sunt perfectă așa cum sunt”, susține Selena Gomez, artista care stă departe de rețelele sociale în timp ce își acceptă forma corpului și decide să nu glorifice standardele de frumusețe impuse de decenii.

Rețelele de socializare presează fetele să se conformeze până la un ideal de frumusețe aproape de neatins. Conform „normelor”, trebuie să fie suple, cu talie de viespe, sâni mari și un chip fără probleme de ten. Cele mai multe fotografii care apar pe rețelele sociale sunt prelucrate și filtrate, astfel încât prezintă o imagine idealizată a celor care apar în ele, deseori departe de realitate. Până și celebritățile, potrivit actriței și cântăreței Selena Gomez, se luptă cu emoțiile de a nu se potrivi cu așteptările imposibile.

Selena Gomez, fotografii fără filtre

Selena Gomez a vorbit despre dezaprobarea absurdă pe care o întâmpină în rețelele sociale, despre care susține că a început în 2015, atunci când a apărut pentru coperta albumului ei: Revival. Ea insistă să se arate pe aceste rețele exact așa cum este, fără „îmbunătățiri”. Situația a scăpat de sub control și a decis să înceapă să meargă la terapie pentru a avea grijă de bunăstarea ei psihică.

Rare, Selena Gomez’s first new album in over four years, is out now. „When you take that long of a break, it is pretty nerve-wracking,” she says.

Selena a vorbit de atunci despre lupta ei cu lupusul și transplantul de rinichi, care ambele au avut un impact asupra sănătății, bunăstării și greutății ei.  Când și-a lansat noua linie de machiaj, „Rare Beauty”, ea a spus în interviul pentru Cosmopolitan în 2020 „Fluctuez mult în greutate”.

În 2019, în timpul unui interviu dat cu ocazia Festivalul de Film de la Cannes, Selena a vorbit despre cât de periculoase sunt rețelele sociale.  Ea a vorbit, de asemenea, la emisiunea “Good Morning America” despre modul în care renunțarea la internet i-a schimbat viața. Așa cum știți, deja de ani buni, artista nu își mai gestionează singură rețelele sociale, și nici nu deschide conturile pentru a vedea reacțiile oamenilor. Echipa ei de imagine se ocupă de asta, în timp ce artista stă deoparte de social media, pentru a avea liniște sufletească.

Ce spune Selena Gomez după o masă copioasă, la restaurant

Pe TikTok, Selena Gomez spune: „Deci, încerc să răman slabă, dar am fost la Jack in the Box și am primit 4  tacos, 3 rulouri de ouă, rondele de ceapă și un sandviș cu pui picant. Sincer, nu-mi pasă de greutatea mea. Sunt perfect așa cum sunt”. În egală măsură, Selena le cere fanilor să fie cinstiți și să se îndepărteze de standardele de imagine false, nerealiste.  Ea le reamintește fanilor săi că „A fi vulnerabil este un punct forte, nu o slăbiciune”, citează Brightside.com.

Sursa foto: Instagram