Senzuala Anna Lesko spune clar cum trebuie să fie la pat bărbatul de care are nevoie

Senzuala Anna Lesko spune clar cum trebuie să fie la pat bărbatul de care are nevoie
E una dintre cele mai frumoase femei din România, dar Ana Lesko nu a avut prea mult noroc în dragoste.

A avut relații cu diverși bărbați, dar căsătoria n-a fost pe agenda Annei Lesko. Asta pentru că nu a găsit încă bărbatul potrivit.

Anna Lesko spune clar și concins cum trebuie să fie bărbatul de care are nevoie

E una dintre cele mai curtate femei, însă Anna Lesko nu e fericită în amor. Care să fie motivul? Deși în viața ei au existat mulți domni, nici unul nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor sale. Ce vrea artista de la un bărbat? În primul rând implicare, iar sexul, deși e important, pentru ea nu e un factor definitoriu.

„Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz”

„Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee.

Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă”, a mărturisit Anna Lesko.

Cu cine s-a iubit vedeta

Fără îndoială că dacă nu ar fi existat Irinel Columbeanu în viața ei, Anna Lesko nu ar fi ajuns atât de cunoscută. Cei doi au fost împreună opt ani și toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului, dar n-a fost să fie. Dar, spun sursele, Columbeanu a avut grijă de ea după despărțire, lăsând-o cu o casă superbă și o mașină de lux.

Ulterior, basarabeanca s-a iubit cu Marian Ionescu de la Direcția 5, apoi s-a îndrăgostit de un om de afaceri, patronul unui lanț de farmacii, Roger Akoury. Nici cu acesta n-a fost să fie, așa că s-a reorientat către Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre și Alex Erbașu.

Sursă foto: instagram