Serghei Mizil a spus cine l-a ruinat pe Mădălin Voicu. Au rupt prietenia pe veci

Serghei Mizil a spus cine l-a ruinat pe Mădălin Voicu. Au rupt prietenia pe veci
Serghei Mizil nu menjează pe nimeni, spune ce are de spus. Este un personaj spumos. Însă, este supărat pe veci pe fostul său prieten Mădălin Voicu și nu vrea să îngroape securea războiului.

Mădălin Voicu a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D) că ar fi dispus să treacă peste cearta cu fiul fostului înalt demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil. Însă Sergei Mizil este catergoric: niciodată!

Serghei Mizil a spus cine l-a ruinat pe Mădălin Voicu

Serghei Mizil (67 de ani) este supărat pe fostul său prieten Mădălin Voicu (68 de ani). A aruncat vorbe grele în direct la Antena Stars, scrie evz.ro.

„Este prea complicat să spun sau să răspund. Eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere. În rău, influențat și de toate… care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea. Şi nu am de ce să mă împac.

Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers. El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el.

El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a spus Serghei Mizil pentru Antena Stars.

Serghei Mizil: ”Ce face, măi, Paganini, acum?”

„Nu mă mai împac cu el niciodată. M-am săturat ca el să apară ca băiatul bun și eu lepra. Mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic. Ce face, măi, Paganini, acum?

El, politician și violonist celebru care s-a certat cu mine și cu alții din cauza unei femei? Și ce a făcut aia, marea pictoriță? L-a dat afară din casă și a schimbat yalele.

L-a părăsit și maestrul doarme acum pe canapea, acasă la mama lui în bibliotecă. Vai de el! Uite pentru ce le-a dat ăsta cu șutul prietenilor lui de-o viață”, a mai spus Serghei Mizil.

Este reacția pe care a avut-o după ce fostul deputat PSD i-a dezvăluit jurnalistei Denise Rifai că este vinovat pentru răceala apărută între el şi Serghei Mizil. Fiul fostului marelui violonist Ion Voicu (n.r. – elevul lui George Enescu) nu s-a ferit să spună că în prezent plăteşte preţul pentru faptul că s-a lăsat influenţat de una dintre fostele soţii.

Acea femeie l-a convins pe Mădălin Voicu să se îndepărteze de anturajul din care făcea parte inclusiv Serghei Mizil.

Mizil a mai subliniat încă o dată că Mădălin Voicu ar fi fost stors de bani de partenerele mai tinere care i-au intrat rând pe rând în viață. El spune că l-a avertizat pe politician că motivul de la mijlocul relațiilor pasagere și al interesul fetelor era strict legat de partea financiară.

„El a crezut că alea tinere îl iubesc pe… ăla bătrân. Că e mare dragoste. Eu i-am zis de la început: „Bă,  sunt banii”. Ce? Eu nu îmi dau seama? Avem 70 de ani, ne mai iubesc pe noi că suntem Feți Frumoși. Și-a luat numai din astea tinere care l-au și deposedat de bunuri și de case, spre bucuria mea”, a mai spus Serghei Mizil.


Mădălin Voicu era să moară când era bebeluș. Dramele din viața muzicianului

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul