Serghei Mizil s-a distrat la pușcărie. A întâlnit și niște cunoștințe care sunt după gratii

Serghei Mizil s-a distrat la pușcărie. A întâlnit și niște cunoștințe care sunt după gratii
Adevărul este că te distrezi copios cu Serghei Mizil. Este un personaj spumos și te acaparează imediat cum începe să povestească și să râdă așa cum doar el știe. Joacă în al șaselea lui film și a fost la filmări la Penitenciarul Rahova. E șef și acolo.

Serghei Mizil  are din nou motiv de bucurie după un șir lung de înmormântări ce au avut loc în familia sa anul acesta. Acum este este actor într-un film artistic, cu actori cunoscuți, profesioniști. S-a distrat copios.

Serghei Mizil s-a distrat la pușcărie

Serghei Mizil a început filmările la al șaselea său film. Nu l-a deranjat foarte mult că a fost nevoit să se trezească la 5 dimineața. La Penitenciarul Rahova a fost întâmpinat cu prietenie de condamnații de după gratii.

În filmul „Visul”, turnat acolo, Serghei Mizil este șeful pușcăriașilor! Adevărul că rolul i se potrivește: este la fel de tatuat ca ceilalți și are un limbaj ”asortat”.

Filmul este în regia lui Cătălin Saizescu, fiul regretatului regizor Geo Saizescu, și are o distribuție aleasă: Florin Piersic Junior, Magda Catone, Nicodim Ungureanu. A postat și fotografii haioase.

”Rolul meu este șeful pârnăii! Șeful pârnăii de pușcăriași, nu sunt gardian, e diferență, să se înțeleagă. La filmări a fost mare caterincă. De aia și stăm mult. Filmăm la Rahova, chiar în pârnaie. Acolo se intră dimineața, fără telefoane, și se iese seara. Dacă vrei să dai telefon, trebuie să ieși”, a povestit Serghei Mizil, la Dan Capatos.

Serghei Mizil a început filmările la al șaselea său film. Nu l-a deranjat foarte mult că a fost nevoit să se trezească la 5 dimineața.

A fost primit cu prietenie

”Acolo, au țipat toți de la geamuri: «Serghei, Serghei», alea, alea… M-a întrebat unul: «Da’ de unde te cunosc?» Publicul meu, pușcăriașii și gunoierii! Filmul o să iasă foarte mișto, Piersic Junior, Magda Catone… E mișto la filmări, e ceva, cum să spun, inedit să filmez în pârnaie. Restul actorilor sunt cam fascinați, așa, dar eu, care am fost de atâtea ori în vizită la pârnaie … Păi toți tovarășii mei nu au făcut pârnaie? Ce să mai spun, o să iasă un film foarte mișto, foarte haios”, a continuat Serghei Mizil.

Povestea filmului ”Visul”, regizat de Saizescu, se inspiră din realitate. Este vorba despre un actor de provincie care a fost trimis la un penitenciar local să facă un atelier de teatru cu deținuții. Acolo dă de duritatea din lumea subterană, pe care deținuții o trăiesc. Iar Serghei Mizil este șeful lor.

Filmele în care Serghei Mizil a fost actor

Fiul fostului ministru din regimul Ceaușescu, Paul Niculescu Mizil, nu este cunoscut doar ca un rebel și prietenul bun al lui Nicu Ceaușescu, ci și ca un talentat pictor. Serghei Mizil a avut expoziții în țară și străinătate, iar tablourile lui s-au vândut la prețuri bune.

Despre rolurile sale în filme, se pare că se știu mai puține lucruri pentru că niciodată nu a povestit în emisiunile tv despre performanțele sale în cinematografie. Și totuși a jucat în cinci filme până acum. Artistice și de scurt metraj.

De-a lungul timpului, Serghei Mizil a fost distribuit în filme precum Marilena (2009), Cele ce plutesc(2009), ambele în regia lui Mircea Daneliuc, Reguli de circulație (2010), Lela (2012), Funeralii fericite (2013), ultimul film în regia lui Horațiu Mălăele.

Recomandarile noastre