Simona Halep nu-și ține trofeele cu ea în casă. Unde le-a lăsat

Simona Halep nu-și ține trofeele cu ea în casă. Unde le-a lăsat
Simona Halep nu-și tine trofeele cu ea în casă. Numărul 2 mondial este acum în Australia, unde participă la turneul de Grand Slam Australian Open. Ce a declarat sportiva.

Simona Halep, numărul 2 mondial și a doua favorită a competiției din Australia, va debuta luni, la marele Grand Slam, conform programului stabilit de organizatori. Într-un interviu, sportiva a mărturisit că nu-și ține trofeele cu ea în casă. Unde le-a lăsat. 

Halep a vorbit de asemenea și despre cum a reușit să se mențină în top 10 WTA atâta timp. Sportiva joacă din pasiune tenis din copilărie. Dar de asemenea privește totul și ca pe un job. ”Am fost foarte concentrată pe job-ul meu, pentru că aşa îi spun, deşi este plin de pasiune şi plăcere. Nu am făcut nimic rău în legătură cu tenisul, am fost foarte profesionistă şi cred că am muncit foarte mult pentru ce am realizat până acum. Când eram copil era mai distractiv. Era ceva nou în fiecare zi. Dar în ultimii 5-7 ani pot spune că este un job. Chiar dacă am şi pasiunea care mă menţine vie în acest sport”, a mărturisit tenismena. 

Simona Halep nu-și ține trofeele cu ea în casă. Le are la Constanța 

Simona Halep trofeele

Halep a obținut o serie de trofee de-a lungul carierei sale și este mandră de fiecare din ele. Ca și clasament, Simona era anul trecut pe locul 5 mondial la numărul de trofee acumulate de către o tenismenă în activitate. Înaintea ei se clasau doar Serena Williams, cu 73 de titluri, Venus Williams, 49, Kim Clijsters, 41, şi Petra Kvitova, 27. 

Sportiva a declarat la Australian Open că îi plac foarte mult toate trofeele câștigate și se bucură de fiecare dintre ele. Însă nu le ține cu ea la casa din București. ”Trofeele le ţin la un loc în casa părinţilor mei, nu le am în casa mea de la Bucureşti, dar le ţin pe toate, chiar şi pe cele pentru locul 2, îmi plac toate”, a recunoscut Simona Halep.

Foto: Facebook

Reacția surorii lui Radu Ștefan, după ce juniorul lui Bănică a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva!