Soprana Angela Gheorghiu, o apariţie splendidă şi elegantă. Poartă în suflet o mare dramă

Soprana Angela Gheorghiu, o apariţie splendidă şi elegantă. Poartă în suflet o mare dramă
Angela Gheorghiu, fetița născută în Adjud, județul Vrancea, a ajuns să cânte pe marile scene ale lumii, cu cei mai mari tenori din istoria recentă. Drumul nu a fost ușor, dar talentul și frumusețea ei au ajutat-o să răzbească.  Însă, poartă în suflet o mare dramă.

Angela Gheorghiu a reușit să cucerească Londra, Viena, Hamburg, Moscova sau New York. A știut să transmită emoţii puternice milioanelor de oameni, printre care preşedinţi de stat. Este strălucitoare și liminează locul unde se află.

Soprana Angela Gheorghiu, o apariţie splendidă şi elegantă

Angela Gheorghiu (56 de ani) a fost bucuroasă când a fost invitată de Daniela Zeca Buzura la ”Mic Dejun cu un Campion”, de la TVR. O apariţie splendidă şi elegantă. Sopranei îi place ca și românii să afle cât mai multe despre ea, despre cariera ei fabuloasă. Însă, a povestit și despre drama prin care a trecut familia ei.

La Diva te vrăjește iremediabil. Radiază de poftă de viață. Angela Gheorghiu s-a dăruit publicului aşa cum numai ea ştie s-o facă, cu naturaleţe şi talent înnăscut.

Fetița născută în Adjud, județul Vrancea, a ajuns să cânte pe marile scene ale lumii, cu cei mai mari tenori din istoria recentă. Drumul nu a fost ușor pentru Angela Gheorghiu, dar talentul ei ieșit din comun și frumusețea au ajutat-o.

Poartă în suflet o mare dramă

Angela Gheorghiu poartă în suflet o mare dramă. I-a murit sora, iar după tragedie tatăl ei a plecat de acasă, și s-a călugărit. Ion Burlacu a ales să ducă o viaţă de sihastru în urmă cu 25 de ani, când i-a murit fata cea mare, Elena, într-un accident de maşină. De atunci, trăieşte numai prin mănăstiri.

Tragedia a marcat întreaga familie. Soprana a înfiat-o pe nepoata sa, Ioana, care a rămas de mică fără părinţi, iar tatăl artistei s-a călugărit la scurt timp. După acest eveniment şi s-a dedicat în totalitate bisericii.

“Părinţii mei s-au despărţit, iar tatăl meu s-a călugărit. Trăieşte în munţii Greciei, într-o mănăstire unde femeilor le e interzis să meargă. A spus că se va ruga pentru noi”, a dezvăluit Angela Gheorghiu în 2009, pentru “The Independent”. A repetat povestea la ”Mic Dejun cu un Campion”.

“După moartea surorii mele, probabil că în mintea lui s-a întâmplat ceva, pentru că până atunci nu era un credincios. Dar la 60 de ani, tatăl meu a ales calea bisericii. A plecat de acasă. Se roagă la o mănăstire de la Muntele Athos, dar se duce şi la o mănăstire din Moldova. Din punctul meu de vedere, decizia luată de el a fost o acţiune laşă. Asta e părerea mea”, a povestit Angela Gheorghiu. Sursa: tvr.ro