Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie vine la Antena 1. Și cel mai bun film de animație

Angelina Jolie vine la Antena 1. Și cel mai bun film de animație
Vinerea aceasta, seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza unele dintre cele mai atractive filme. Unul din ele e considerat cel mai bun film de animație din toate timpurile.

Angelina Jolie vine la Antena 1 într-un rol de zile mari, dar și  Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937, va fi difuzat vineri, începând cu ora 20:30. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile. A primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie.

Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – Regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, mâine seară, de la 20:30.

Angelina Jolie vine la Antena 1

Registrul serilor magice va continua de la 22:00 cu Maleficent. Filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie, este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare cu acelaşi nume care trăiește pe tărâmul Moors. Acesta e tărâmul zânelor, vrăjitoarelor şi al creaturilor fantastice și e plin de bunătate, linişte sufletească şi pace. Tărâmul Moors se află în antiteză cu tărâmul oamenilor, plin de răutate, ambiţii şi războaie.

Totul se schimbă atunci când prietenia vrăjitoarei cu Stefan, un tânăr din tărâmul oamenilor, devine ceva mai serioasă. Iar el  l îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Întreaga poveste va putea fi urmărită vineri seară, de la 22:00, la Antena 1.

Fulgy vorbește despre „turnătorii” de la studioul lui Velea și îl amenință pe Nelson Mondialu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre