Simona Ionescu / Redactor Șef

Când începe Adela, cel mai nou serial de ficțiune românesc

Când începe Adela, cel mai nou serial de ficțiune românesc
Doru Ana şi Romeo Visca se alătură distribuţiei proiectului Adela, cel mai nou serial de ficțiune produs în țara noastră.

Așteptarea a luat sfârșit, iar acum se știe când începe Adela, cel mai nou serial de ficțiune românesc. Premiera serialului care va fi difuzat de postul Antena 1 e programată joi, 14 ianuarie, de la 20:30.

În noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, Doru Ana îl va interpreta pe Traian Dincă, bunicul Adelei. El e un fost baron local, un tip conservator și tradiționalist. Când află că fiica lui a rămas însărcinată, la o vârstă fragedă, s-a simţit dezonorat. A ascuns-o la ţară şi imediat după naştere a încredințat copilul altei familii. Pe propria-i fiica a anunţat-o că acesta a murit la naştere. Peste ani, o veste cutremurătoare îl determină să îşi reunească nepoata cu tatăl ei.

Fostul „domn Lăzărescu” are un rol definitoriu în serialul Adela

„Reîntâlnirea cu echipa Ruxandrei Ion mi-a făcut o plăcere deosebită, îmi sunt dragi toţi oamenii de acolo, de la actori, la cei din producție. De data aceasta, rolul meu, Traian, chiar dacă este unul definitoriu pentru povestea serialului, ca prezenţă nu presupune foarte multe apariţii. Pentru mine însă, au fost interesante, ca actor.

Pe mine mă puteţi urmări chiar la premiera serialului, care va fi difuzată joia aceasta. Faptul că am colaborat cu Ruxandra la toate aceste seriale pentru mine a însemnat în mod cert o creştere a notorietăţii. Încă mă strigă lumea pe stradă „Domnule Lăzărescu, ce mai faceţi?”, iar asta nu-i deloc puţin lucru”, a declarat Doru Ana.

Un actor licențiat la Warner Brothers în distribuție

Romeo Visca completează distribuţia serialului Adela cu rolul lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă. Este un un rol total diferit față de cele jucate până acum. Îngrijorat de dispariţia bunicului său, Valentin vine la Bucureşti să îl caute. Este convins că Traian a fost ucis şi e hotărât să afle cine e vinovat.

Absolvent de New York Film Academy, Los Angeles, Romeo Visca a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios și Warner Brothers. Apoi, licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers. În prezent, actorul este stabilit la Londra şi a venit în România special pentru proiectul Adela, de la Antena 1.

„Când mi s-a propus rolul, am fost extrem de încântat, avand în vedere că este ceva total diferit faţă de ce am făcut eu până acum şi mi s-a părut o provocare interesantă. Personajul meu, Vali, este un contre-emploi senzaţional şi sper că publicul îl va savura în fiecare secundă. Abia aștept să urmărim împreună Adela şi să trăim la intensitate maximă toată povestea acestui proiect minunat”, a declarat Romeo Vişca.

Distrubuție impresionantă

Astfel, în fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experiență şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar joacă alături de protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev.

Sursa foto: Antena 1

Antonia fără filtru! Ce lecții oferă comunității sale din online

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre