Simona Ionescu / Redactor Șef

Cosmin Natanticu, după Asia Express: „Mi-am pierdut tinerețea”

Cosmin Natanticu, după Asia Express: „Mi-am pierdut tinerețea”
În această seară, de la 20:00, la Antena 1, concurentul Asia Express, Cosmin Natanticu, va urca pe scena iUmor în calitate de invitat. El a pregătit un roast spumos, inspirat din experienţa sa din Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Mare fan al emisiunii Asia Express, Delia e cea mai bucuroasa să îl revadă pe Cosmin Natanticu. „Mi-e foarte drag, simt că îl cunosc mult mai bine prin intermediul emisiunii. Știu tot!”. De această dată, comediantul vine în fața Deliei, a lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac pentru a ironiza experiența sa din cadrul celui mai dur reality show. „Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”, le-a mărturisit invitatul special celor trei jurați.

Roast-ul său a fost pe placul lui Mihai Bendeac care a declarat: „În momentul în care cineva vine cu o doză mare de ironie, pe mine m-a câștigat, dar dacă pe langă ironie mai este și bun, m-a câștigat definitiv!”. Întregul moment va putea fi urmărit în cea mai nouă ediție iUmor, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Ce urmează la iUmor

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Sursa foto: iUmor, Asia Express

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre