Simona Ionescu / Redactor Șef

Emisiunea lui Florin Călinescu nu a plăcut românilor. Ce se întâmplă acum cu vedeta de la Prima Tv

Emisiunea lui Florin Călinescu nu a plăcut românilor. Ce se întâmplă acum cu vedeta de la Prima Tv
Știre șocantă pentru admiratorii lui Florin Călinescu. Emisiunea realizată de el la Prima Tv a fost scoasă din grilă din cauză că nu a făcut audiența scontată.

Nu sunt 5 luni de când faimosul actor a început show-ul nocturn de la Prima și iată că ratingul nu a fost cel scontat, iar conducerea postului încearcă alte soluții.

Plecarea de la Pro Tv

Problemele lui Florin Călinescu au început din toamna anului trecut și se pare că actorul e încă ieșit de sub steaua norocoasă.

Florin Călinescu și-a ascultat fanii. Va reveni pe sticlă cu o nouă emisiune

Aflat la masa juriului în cadrul show-ului „Românii au talent”, anul trecut Florin Călinescu simțea că plutește pe culmile succesului. Din păcate, producătorii de la PRO au decis înlocuirea sa, iar concedierea i-a adus multe frustrări.

Călinescu a dus un adevărat război cu televiziunea în mediul online, culimând cu un anunț al său în care spunea că își va face o televiziune. A cerut urmăritorilor să îi trimită CV-uri pentru a-i include în noul său proiect TV. Proiectul însă nu a fost cel sperat și a murit în mediul rețelei sociale.

Florin Călinescu, s-a reorientat. Actorul nu a stat mult pe tușă după ce a plecat de la Pro Tv. A semnat contract cu Prima Tv pentru propriul show. Emisiunea a debutat pe data de 19 octombrie 2021 și a fost difuzată de trei ori pe săptămână, respectiv marți, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla cu Florin Călinescu

La lansare, „Florin Călinescu Show” a fost anunțat ca un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii – politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up. Plus un concurs pentru public, cu premiu de 10.000 de euro.

Așa au și evoluat lucrurile pe micul ecran, dar se pare că faimosul actor nu a reușit să adune prea mult public în jurul emisiunii. S-a întrerupt odată cu vacanța de iarnă și nu a mai fost reluată până acum.

Iar știrea bombă este dată, în exclusivitate, de site-ul Substanțial.ro. Jurnaliștii de aici au aflat că emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV este OUT, dar și detalii de culise despre noile schimbări din grila de programe.

Câteva persoane din culisele emisiunii de la Prima Tv au oferit detalii fabuloase, în exclusivitate, pentru Substanțial.ro. Potrivit surselor noastre, emisiunea prezentată de celebrul Florin Călinescu a fost scoasă de pe post din cauza cifrelor mici de audiență pe care le-a înregistrat.

Cu toate că au renunțat la „Florin Călinescu Show”, șefii de la Prima Tv nu și-au dorit să rezilieze contractul cu celebrul om de televiziune. De aceea, caută o formulă optimă cu care să capteze atenția publicului.

„Se lucreze intens la un format bun. Florin Călinescu și echipa sa vor să găsească formula potrivită. Nu s-a vorbit de ruperea contractului, doar emisiunea a fost scoasă de pe post”, a declara o persoană din culisele show-ul pentru substanțial.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre