Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cristina Iacob a început filmările pentru o nouă comedie românească. Cum le-a dat locația coșmaruri actorilor

Exclusiv. Cristina Iacob a început filmările pentru o nouă comedie românească. Cum le-a dat locația coșmaruri actorilor
Regizorul Cristina Iacob, cunoscută pentru „Oh, Ramona”, „Selfie 69”, „Poveste de dragoste” şi „Selfie”, a început filmările pentru comedia „Stormy Nights”. Locația de filmări le-a dat coșmaruri actorilor.

O nouă comedie românească se filmează zilele acestea în România, Transilvania, la Amfiteatrul Transilvaniei. Pelicula se cheamă „Stormy Nights” și o are ca regizor pe Cristina Iacob, cea care a regizat faimoasele „Oh, Ramona” și seria „Selfie”. Pandemia a întârziat începerea filmărilor, fiind nevoie de multe luni de pregătiri şi proceduri speciale de lucru. „Stormy Nights” este „o comedie despre iubire, în toate manifestările ei şi cu multe răsturnări de situaţie”. Scenariul a fost scris de Tim John şi Andreea Georgescu.

Cristina Iacob comedie românească

Cristina Iacob a transmis într-un comunicat: „Este o situaţie nouă, grea şi deseori absurdă. Costurile de producţie ne-au crescut enorm şi doar sprijinul şi dedicaţia unei echipe de profesionişti responsabili ne-au permis să ajungem cu bine aici”. Casting-ul a fost realizat cu ajutorul platformelor online, iar repetiţiile au avut loc după ce actorii selectaţi au stat în carantină şi după testarea, zilnic, a membrilor echipei. 

Cristina Iacob comedie românească
Bogdan Iancu

Cristina Iacob filmează o nouă comedie românească. Cine face parte din distribuție 

Distribuția este internațională, cuprinzând actori originari din Italia, Anglia, Franța, Canada, SUA, dar și din România. Deși echipa nu a comunicat numele actorilor, Rețete și Vedete a aflat câțiva dintre ei. Conform postărilor pe Instagram ale echipei de filmare, se pare că din distribuție ar face parte Bogdan Iancu, cunoscut pentru rolul său din serialul „Fructul Oprit”, dar și Laura Hamisultane, model și actriță franceză. De asemenea, o altă prezență în distribuție ar fi Giorgia Sinicorni, actriță de origine italiană. 

Cristina Iacob comedie românească
Giorgia Sinicorni

Una dintre actrițe, Laura Hamisultane, se pare că a avut ceva dificultăți în a dormi în „regatul lui Dracula”, așa cum îl numește. Actrița a avut coșmaruri, după cum mărturisește pe Instagram. „Potențial efect advers în a dormi în regatul lui Dracula. Tocmai m-am trezit dintr-un coșmar. Un om a vrut să mă ucidă, dar până la urmă a decis să-și taie gâtul sub ochii mei. Bună dimineața tuturor”, a scris actrița pe Instagram. 

Foto: PR, Instagram

Smiley a dat din casă: „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre