Smiley a dat din casă: „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare”

Smiley a dat din casă: „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare”
Smiley a fost invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar. Acolo, a dat din casă în ceea ce privește relația cu Gina Pistol, dar și venirea pe lume a fiicei lor.

Smiley și Gina au devenit părinți recent și, deși acest lucru a venit cu o serie de provocări, sunt mai fericiți ca oricând. Invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, cântărețul a vorbit despre relația cu Gina Pistol, dar și despre cum este experiența de proaspăt tătic. Smiley a dat din casă și a dezvăluit și cum au stat lucrurile cu Gina și ce i-a legat de fapt. 

Artistul a  povestit și ce a simțit prima oară când și-a ținut fiica în brațe, căci i-a fost frică. „Pentru că sunt foarte neîndemânatic și am teama asta că trebuie să fiu apt. Când am ținut-o pentru prima dată în brațe am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Era ceva ce îmi lipsea. Doar s-a atașat cu totul, trup și suflet de tine. N-ai cum să o dai în bară. Dacă tu iubești tot ceea ce ești tu, nu ai cum să nu iubești ce face parte din tine. Dragostea pe care o trăiesc acum e ceva ce n-am trăit niciodată. Si mulțumesc în fiecare zi că trăiesc asta și că mi s-a îndeplinit și dorința asta”, a declarat Smiley.

Smiley a dat din casă. Gina Pistol a dat un test de răbdare cu el 

Smiley a dat din casă

De asemenea, Smiley a povestit și ce îl leagă de Gina Pistol, și anume faptul că are calitățile pe care el le apreciază la oameni în general. „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. a fi mamă)”

De asemenea, artistul a recunoscut că simpatica prezentatoare a fost tot ce avea el nevoie în materie de femei. „Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă. Și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a mai zis Smiley. 

Foto: Facebook, Captură YouTube

Viviana Sposub l-a scos în oraș pe George Burcea. L-a dus în Obor