Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Romică Țociu își dă drumul la gură și ne spune câteva secrete. Despre „Te cunosc de undeva”, dar și despre noua parteneră și soacră

Exclusiv. Romică Țociu își dă drumul la gură și ne spune câteva secrete. Despre „Te cunosc de undeva”, dar și despre noua parteneră și soacră
Spre deosebire de Novak Djokovic, căruia nu i s-a permis la Australian Open să-şi apere titlul câştigat anul trecut, Romică Ţociu are această şansă. Îşi va apăra titlul câştigat anul trecut la emisiunea „Te cunosc de undeva”, al cărui nou sezon va fi difuzat curând pe Antena 1.

Şi anul acesta, cunoscutul comediant va face parte dintre cei care, ascunşi sub diferite identităţi, vor încerca să vă încânte cu talentul lor de a imita.

Anul trecut, Romică Ţociu a făcut echipă cu Adriana Trandafir, un duo redutabil care şi-a spulberat adversarii. Despre acele momente, Romică îşi amintește nu numai cu mare plăcere, ci şi ca despre o experienţă cu totul inedită.

 De ce nu s-a supărat Cornel Palade că Romică Țociu a făcut echipă cu Adriana Trandafir

„Până anul trecut la „Te cunosc de undeva”, eu nu mai jucasem, de aproape 30 de ani, alături de altcineva decât Cornel Palade. Să fiu în faţa camerelor după atâţia ani împreună cu Adriana, adică alături de altcineva decât Cornel, a fost o provocare. Cu Cornel pe scenă, sunt liniştit. Nu mai avem nevoie de nici un fel de, hai să le spun, exerciţii, ca să ne iasă ceva. Ne cunoaştem perfect. Ne simţim unul pe altul. Ne completăm. Totul curge firesc şi spectacolul iese. Ne iese firesc.

Cu Adriana a fost altceva, mai ales că este o actriţă desăvârşită. Poate nu vă vine să credeţi, dar după atâţia ani de scenă, atunci am avut din nou emoţii la filmări. Dar pentru că am reuşit să câştigăm, Cornel nu s-a supărat pe mine că l-am abandonat. Altfel…, nu ştiu”, ne-a declarat Romică Țociu.

Acum, Romică Țociu o are parteneră pe Carmen Chindriș

În acest sezon, Romică face pereche cu Carmen Chindriş, cântăreața din Taraful Rutenilor (foto).

„Nici nu ştiu dacă este ziua în care m-am bucurat, sau ziua în care …tu m-ai omorât” – ne-a spus artistul, apropo de versurile uneia dintre melodiile celebre ale partenerei sale.

Și-au aranjat programul în aşa fel încât să fie prezenţi la filmările noului sezon al emisiunii. Încep în curând, pe 20 martie, şi vor ţine aproximativ până la începutul verii. Vor fi zile pline, cu program extrem de încărcat, ceea ce nu va mai permite celebrului cuplu umoristic să fie atât de prezent la evenimente, ca până acum. Pentru că Romică Ţociu şi Cornel Palade sunt solicitaţi nu numai în ţară, dar şi în Anglia, Franţa, Germania, Italia.

Romică Țociu despre turneul american și cadoul făcut soacrei

Ultimul turneu în străinătate, lung de mai bine de o lună de zile, l-au făcut în Statele Unite.

„A fost o încântare – spune Romică. Am umblat prin locuri extraordinare, Florida, Las Vegas, Atlanta. Am fost şi o gaşcă nemaipomenită, cu Gigi Gheorghiu, Maria Dragomiroiu şi, bineînţeles, Cornel.

Filmările la „Te cunosc de undeva” nu ne vor încurca deloc programul. Pentru că ele au loc în timpul săptămânii, iar în week-end suntem liberi. Am avut grijă ca în aceste luni, cât vom avea de lucru pe platou, să nu avem alte evenimente decât la sfârşit de săptămână şi numai în ţară.

Abia în toamnă, când filmările se vor fi terminat deja, vom avea un turneu mai lung în străinătate. Desigur că este destul de obositor. Dar când ceea ce faci, faci cu plăcere, parcă merită şi câte un mic sacrificiu ca să-i bucuri pe alţii. Uite, am fost nevoit să renunţ la restaurant, pentru că nu mai aveam timp şi de el. I l-am dat soacră-mii. Dumnezeu să o ţină în putere şi să aibă grijă de afacere, că e păcat să se piardă, pentru că şi la ea am muncit mult”.

La „Te cunosc de undeva” există un secret ca să câștigi

Despre show-ul la care va participa la Antena 1, Romică Ţociu spune că este o experineţă cu totul inedită pentru un artist.

„Nu trebuie să ai doar voce foarte bună. Sau să fii un actor foarte bun. Este mai mult decât atât. Pentru că nu doar cânţi, sau nu doar joci. Trebuie să le îmbini. Talentul actoricesc, cu cel de interpret. Trebuie să ai talentul să le combini şi să intri în pielea personajului.

Poate ce o să spun acum contravine oarecum unui principiu al celor care urcă pe scenă. Noi, actorii, avem în noi spiritul de competiţie. În faţa publicului, firesc, vrem să fim cei mai buni. Vreau să fiu cel mai bun în comparaţie cu alţii.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au avut roluri grele. Două legende latino: Rosario Flores și El Cigala

Ei bine, la „Te cunosc de undeva”, deşi este o emisiune concurs, eu nu o consider deloc un concurs. Sau, dacă vreţi, eşti în concurs doar cu tine însuţi, să-ţi faci treaba cât mai bine. Aşa am abordat ediţia trecută, alături de Adriana Trandafir. Nu ca pe o competiţie cu celelalte cupluri, ci ca pe o competiţie cu noi înşine. Pe ceilalţi i-am considerat parteneri, colegi de emisiune. Poate că acesta a şi fost secretul că am câştigat” – ne-a declarat în final, în exclusivitate pentru „Reţete şi vedete”, Romică Ţociu.

Ne-a mai spus că, înainte de începerea filmărilor la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, a decis să-şi apere titlul câştigat în sezonul trecut. Pentru că altfel, l-ar putea supăra pe partenerul său de-o viaţă, Cornel Palade, fiindcă că l-a abandonat temporar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre