Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai sunt câteva ore până începe Clanul, serialul care scoate vedete noi pe bandă rulantă. „Oamenii mă opresc pe stradă”

Mai sunt câteva ore până începe Clanul, serialul care scoate vedete noi pe bandă rulantă. „Oamenii mă opresc pe stradă”
Românii știau de Theo Rose și o apreciau pentru vocea ei deosebită, însă abia după apariția în Clanului tânără a ajuns cu adevărat la statutul de vedetă. În acest moment este hipercunoscută. Li se întâmplă același lucru și altor actori din noua generație, cooptați în celebrul serial.

Mai sunt câteva ore practic până începe să se difuzeze Clanul, serialul care scoate vedete noi pe bandă rulantă, în timp ce protagonistul seriei povestește că niciodată până acum nu a fost așa vizibil și cunoscut.

„Oamenii mă opresc pe stradă”, spune Denis Hanganu, cunoscutul actor care dă viață personajului Tudor în serialul Clanul.

Sezonul al treilea din serialul Clanul va debuta la Pro TV luni, 11 septembrie, cu primul episod, dată de la care va fi disponibil, integral, și pe Voyo.

Celebrul actor a mărturisit că s-a muncit intens pentru noul sezon al serialului Clanul, astfel telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize. Să ne amintim numai că Theo Rose a mers la filmări la numai câteva săptămâni după ce l-a născut pe micul Sasha, fiul ei și al regizorului serialului, Anghel Damian.

Clanul „este o rețetă de succes”

Denis Hanganu a dat din casă și câteva detalii despre noul sezon.

Alături de polițistul sub acoperire Tudor apar personaje noi. El a mai spus și de ce telespectatorii trebuie să urmărească noul sezon. „Pentru că este o rețetă de succes, pentru că s-au uitat până acum două sezoane, motiv pentru care le și mulțumim, pe calea asta, și, așa cum cred eu că ar trebui să fie lucrurile la noi în cinematografie, cele bine făcute, ar trebui să se uite…

Denis Hanganu a cunoscut cu adevărat statutul de vedetă după ce a început să joace în Clanul

Simplul fapt că a existat o continuitate generează încredere și generează o speranță a unei povești de succes. Noi, echipa din față, actorii și tot ce vedeți partea asta de promovare, echipa din spate, lucrează cot la cot, practic ne bat inimile la unison, astfel încât să scoatem acest produs cinematografic la o calitate superioară… Vor exista personaje noi, unele vor dispărea”, a dezvăluit Denis Hanganu, exclusiv pentru Protv.ro.

Denis Hanganu se bucură de statutul lui de vedetă: „Oamenii mă opresc pe stradă”

În acest weekend, pe malul mării, întreaga distribuție din Clanul s-a reunit, dar nu pentru filmări, ci pentru un altfel de eveniment. Actorul Denis Hanganu s-a căsătorit cu aleasa lui, Raluca, pe care o iubește de șapte ani. Și pe care, în tot acest timp, s-a străduit să o țină departe de ochii publicului. El este învățat cu viața de vedetă, odată cu apariția în serialul Clanul, a  cunoscut și beneficiile dar și munca grea din spatele acestui statut.

„Mă aflu într-un moment de vizibilitate maximă a prezenței mele în mediile sociale; pe stradă, oamenii, desigur, mă opresc, fac poze, îmi adresează tot felul de feedback-uri pozitive legate de munca mea la acest personaj, astfel nu pot să spun decât că mă bucur”, a mai spus actorul. Denis are și un mesaj pentru fanii serialului Clanul și îi îndeamnă să urmărească noul sezon, căci este unul plin de surprize.

„Vreau să le mulțumesc foarte multă că sunt atât de loiali și că ne-au urmărit cu atât de mult interes până acum și le promit că și următorul sezon va fi la o calitate cinematografică așa cum se așteaptă sau așa cum i-am obișnuit până acum. Să urmărească povestea lui Tudor!”, a conchis celebrul actor.

Cine sunt vedetele care apar în sezonul 3 din Clanul

„Pentru mine sezonul trei este cel mai important, pentru că este sezonul adevărului. Se întâmplă lucrurile la care v-aţi aşteptat de două sezoane încoace. Personajele sunt puse faţă în faţă cu adevărul”, a dezvăluit, într-o emisiune la același post de televiziune, Anghel Damian, care este scenaristul și producătorul serialului. Lupta pe cont propriu este singura variantă atunci când secretele din trecut ies la iveală și zdruncină prezentul.

Așa cum știți, serialul Clanul este realizat după o producţie turcească, Içerde – Intrusul. Din distribuţie fac parte: George Mihăiţă, Marian Olteanu, Şerban Pavlu, Denis Hanganu, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Maria Obretin, George Ivaşcu, Cătălina Grama (Jojo), Elvira Deatcu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre