Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu provocat să spună cum e viața de sărac. Îl descoase Denise Rifai în această seară

Irinel Columbeanu provocat să spună cum e viața de sărac. Îl descoase Denise Rifai în această seară
În urmă cu 13 ani, Irinel Columbeanu era în topul celor mai bogați români, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei și lumea l-a cam uitat. Iată că, de când e sărac, face din nou turul televiziunilor să povestească despre viața la bloc.

Denise Rifai l-a invitat pe Irinel Columbeanu la emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Chiar dacă fostul soț al Monicăi Gabor este obișnuit cu televiziunile, a primit 40 de întrebări foarte grele.

Irinel Columbeanu povestește cum e viața de sărac

Irinel Columbeanu este din nou în topul invitaților pe la televiziuni unde tot spune că este bine, că viața fără vilă, yahturi și petreceri grandioase nu e chiar o tragedie.

Referitor la cum își câștigă existența, Irinel Columeanu a refuzat mereu să intre în detalii: ”Mă descurc!”. Tot el a mai recunoscut că ”nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”.

Supranumit recent și “milionarul falimentar”, celebrul om de afaceri, cunoscut și prin intermediul relațiilor amoroase dezbătute în presă, se va afla sub tirul întrebărilor incisivei jurnaliste Denise Rifai, marți, 15 decembrie, de la ora 23.00.

Controversatul om de afaceri, a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro și a cărui viață s-a desfășurat, de cele mai multe ori, pe prima pagină a taboidelor, va face lumină în ceea ce privește viața personală.

Denise Rifai, întrebări dure pentru milionarul falit

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor amoroase cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu s-a aflat în ultima perioadă într-un con de umbră.

Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă de presă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

Așa cum prevede regulamentul emisiunii, Irinel Columbeanu va avea la dispoziție 2 minute să răspundă la fiecare dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

“Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, sunt doar câteva dintre întrebările tăioase adresate celebrului om de afaceri în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța și susține că tot ce se întâmplă acum este doar un test al destinului. A recunoscut că nu a trăit toată viața în puf și se adaptează condițiilor de acum.

Chiar dacă a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu susține că nu l-a interesat niciodată acumularea de averi, chiar dacă admite că ”există unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”.


 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre