Simona Ionescu / Redactor Șef

Juratul de la Chefi 2024 la cuțite a scapat secretul bine păzit de Antene. Nu mai e loc de îndoială

Juratul de la Chefi 2024 la cuțite a scapat secretul bine păzit de Antene. Nu mai e loc de îndoială
Săptămâna trecută s-a încheiat sezonul cu numărul 13 al show-ului culinar Chefi la cuțite 2024. A fost primul în care garnitura de jurați s-a schimbat. În locul foștilor trei au fost aduși patru, fiecare cu povești și realizări la superlativ.

Un jurat Chefi la cuțite 2024 a scăpat secretul bine păzit de Antene, dar acesta nu are legătură cu sezonul 14 ci cu altă emisiune, Splash! Vedete  la apă. Informațiile despre show erau secrete și, de săptămâni bune, fanii insistă să afle de la oficialii Antena 1 când ar urma un nou sezon. Ei au primit acum răspunsul de la chef Ștefan Popescu.

Ultimul sezon din Splash! Vedete la apă s-a încheiat cu mai bine de o lună în urmă și de atunci conturile de pe rețelele sociale ale show-ului de televiziune e bombardat de întrebări legate de momentul când va apărea noul sezon. Fanii au rămas fără răspuns, până acum. Practic, nu aveau nici cea mai vagă idee ce se întâmplă.

Chef Ștefan Popescu a dezvăluit secretele bine păstrate de Antena 1

În timp ce telespectatorii insistă și cer să afle când se va difuza noul sezon Splash! Vedete la apă, oamenii de comunicare din trustul Antenelor sunt foarte atenți să nu le scape niciun detaliu, pentru a crește tensiunea. Chef Ștefan Popescu a dezvăluit, fără să se gândească prea mult la asta, ce se întâmplă de fapt.

Chef Ștefan Popescu a dezvăluit că se filmează de zor un nou sezon Splash! Vedete la apă (Instagram)

Marea știre este că la Antena 1 se lucrează de zor pentru noul sezon al show-ului Splash! Vedete la apă. Se filmează deja săriturile vedetelor în bazinul olimpic. Chef Popescu a surprins totul în timp ce  și-a dus băieții la înot.

Chef Ștefan Popescu are doi băieți mari (Instagram)

Așa cum știți, îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite 2024 trăiește o frumoasă căsnicie cu Alina Menghereș, femeia care i-a devenit soție și l-a făcut tatăl a doi băieți minunați, Alexandru și Ștefan. „Vin cu copiii la antrenament, și ce să vezi? Splash! Vedete la apă!”, a dezvăluit bucătarul.

Când va începe noul sezon Splash! Vedete la apă

Ultimul sezon Splash! Vedete la apă s-a încheiat puțin după mijlocul lunii aprilie. Având în vedere cum au fost lansate ultimele sezoane ale show-ului, se poate anticipa momentul în care va fi lansat noul sezon. Așa cum știți, în ultimii ani, show-ul începea în ultima lună de vară. Ținând cont că se filmează de zor, e de așteptat ca filmările surprinse de chef Ștefan Popescu să anticipeze un nou sezon care să înceapă să fie difuzat din luna august.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre