Aseară, la MasterChef 2024, bărbatul a adunat toată echipa în jurul ceaunului său cu borș de cocoș, pe care l-a vărsat pe aragaz din neatenție. Ca să-l liniștească, chef Florin Dumitrescu l-a luat în brațe. „Să nu plângi”, l-a încurajat acesta, plin de afecțiune. Chef Sorin Bontea a exclamat: „Auăleu, au vărsat tocana! Mâncăm supă de aragaz!”, în timp ce, siderat, Scărlătescu a privit scena de la distanță.
Dumitrescu și-a încurajat preferatul: „Mai avem acolo”, i-a spus, arătând spre plita aragazului. În cazul lui Florin Nistor, s-a renunțat la plating și s-a gustat direct de pe aragaz.
Aseară la MasterChef 2024 s-a plâns și s-a lins aragazul
Jurații însă s-au delectat cu puținul care a rămas. A fost ca o masă la țară, în familie. Vedetele au înmuiat lipii crocante în zeamă și au savurat. Chef Sorin Bontea a fost de-a dreptul fascinat: până la urmă, preparatele, borș de cocoș cu lipii, erau preferatele sale.
„Am făcut ce știam eu mai bine. Am făcut lipie. Și o ciorbă de cocoș, așa cum vă place dumneavoastră”, a spus, emoționat, concurentul. El le-a mai spus chefilor că s-a gândit să le prezinte mâncarea așa cum o face „în parcare”, pentru el și colegii lui TIR-iști.
Probabil unul dintre cei mai sensibili concurenți, Florin Nistor are 53 de ani și este șofer de TIR, pasionat de gătit. Chiar dacă a întâmpinat un mic incident când ceaunul cu borș s-a vărsat pe plită, colegii săi și chefii s-au bucurat de lipiile coapte și de zeama rămasă.
Florin Nistor a adus și butelia mobilă în platou și a folosit-o
Florin provine dintr-o familie numeroasă și modestă și a reușit să depășească multe dificultăți în viață. De asemenea, a practicat timp de 18 ani kickboxing, obținând locul II la Olimpiada națională.
Pasiunea pentru gătit a început de la vârsta de 12 ani, moștenind tehnicile culinare de la bunicii care l-au crescut. Majoritatea rețetelor sale sunt inspirate din tradițiile bucătăriei moldovenești, însă este foarte priceput în preparate italiene și în gătirea peștelui.
View this post on Instagram
Florin este căsătorit și are patru copii. Se mândrește cu o familie unită, în care deciziile sunt luate împreună. Ca să își întrețină familia, s-a făcut șofer pe TIR. El face curse din România în Spania, prin toată Europa.
A venit la MasterChef 2024 pentru a-și demonstra talentul culinar la un nivel profesionist și speră să ajungă în top 5 concurenți ai competiției. Când s-a gândit ce să le prezinte chefilor, a decis rapid să le arate cum le face el mâncare în parcare, colegilor săi șoferi de TIR. Prin urmare, a improvizat cu o mini-butelie portabilă și o bucată de carton un „aragaz de parcare”, unde a pregătit inclusiv langoși pentru cei trei chefi. „Gătesc prin parcare, gătesc oriunde îmi este foame. Scot butelia și gătesc”, a recunoscut bărbatul, pasionat de ceea ce face.
La final a primit șorțul mult râvnit și merge mai departe în concurs.
Sursa foto: Instagram / PRO Tv
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook