Simona Ionescu / Redactor Șef

La MasterChef 2024 în platou s-au întâlnit prințesa și căprioara. Iată ce a ieșit – Video

La MasterChef 2024 în platou s-au întâlnit prințesa și căprioara. Iată ce a ieșit – Video
Emisiunea MasterChef e plină de momente inedite, care fac deliciul internauților. Cum s-au întâlnit în platou prințesa și căprioara.

Căprioara a făcut cunoștință cu prințesa și totul s-a întâmplat în platou la MasterChef 2024. Momentul a fost inedit și a stârnit amuzamentul celor trei bucătari prieteni, Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.

„Scuză-mă și pentru Scărlătescu e același apelativ”

În platoul emisiunii MasterChef  se perindă tot felul de personaje pestrițe și tot în acest loc a avut o întâlnire între prințesa și căprioara. Ajunsă în fața chefilor, concurenta Iuliana, puțin timorată, și-a repetat numele, motivând că un domn din staff a numit-o… căprioară.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au îmbărbătat-o imediat, readucându-i zâmbetul pe față. „Scuză-mă și pentru Scărlătescu e același apelativ. Vrei să ști cum îi spunem noi lui? Prințesa! Hai, du-te și fă cunoștință.

S-a supărat fata că i-ai zis căprioara, ai înnebunit?”, au sărit chefii în ajutorul tinerei concurente. După ce Iuliana a făcut-o cunoștință cu colegul celor trei bucătari, Dumitrescu a izbucnit în râs și a strigat: „Genial! N-ai cum”.

Secretul celui mai bun parizer

O altă concurentă a fost învățată de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu cum se mănâncă cel mai bun parizer.

„Vrei să-ți dezvăluim secretul nostru? Ști ce este cel mai important la parizer? Muștarul! Trebuie să iei cel mai ieftin parizer, cel mai scump muștar și cea mai bună pâine. Și ziarul fie vechi… Scânteia”, au povestit bucătarii râzând.

„De-aia trage, mă, la tine, că miroși a scoici”

Un moment care l-a bucurat pe Cătălin Scărlătescu a fost cel în care o concurentă a intrat în platoul emisiunii cu un cățeluș simpatic, ce purta un papion albastru la gât. Și pentru că micuțul Zu era obișnuit să stea doar în brațe, blonda i l-a dat lui Scărlătescu să aibă grijă de el.

„M-m gândit că se simte perfect la chef în brațe. Vă asortați, chef”, i-a spus aceasta bucătarului, care nu contenea să-l complimenteze pe blănos.

După ce a aflat că patrupedul mănâncă doar bobițe cu fructe de mare, Bontea a făcut o remarcă care a stârnit zâmbete: „De-aia trage mă, la tine, că miroși a scoici”. Nici Gina Pistol nu a putut să reziste și a făcut un comentariu la adresa lui Scărlătescu: „Ce bine îi stă. Și seamănă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri