Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Teodorescu și AMNA au aflat ce-i karma. S-a întâmplat de ziua AMNEI

Liviu Teodorescu și AMNA au aflat ce-i karma. S-a întâmplat de ziua AMNEI
Liviu Teodorescu și cântăreața AMNA au aflat ce-i karma. Totul s-a întâmplat cu ocazia zilei de naștere a cântăreței.

Liviu Teodorescu este cunoscut publicului pentru o serie de hit-uri precum „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” și „Ascultă”, single-uri ce au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Extrem de talentat, Liviu face minuni când se află la el în studio și compune, căci aceasta este marea lui pasiune. De cele mai multe ori piesele artistului au mesaje profunde, ceea ce se întâmplă și-n cazul de față. Astfel, Liviu Teodorescu și AMNA au aflat ce-i karma. 

Nici AMNA nu stă rău la capitolul talent. În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube. A lansat apoi „Cine pe cine”, alături de Robert Toma, „Fix așa cum ești” și „Adorm cu amintirea ta”, alături de Robert Toma.

Liviu Teodorescu și Amna au aflat ce-i karma. Ne spun chiar de ziua cântăreței 

În timp ce Liviu are o relație de mulți ani cu Iulia, cu care s-a și logodit anul trecut, cântăreața nu a stat prea bine la capitolul dragoste. Cei doi s-au întâlnit la studio la Liviu la un moment dat si din vorbă-n vorbă au ajuns să-și pună sentimentele în versuri. „Piesa cu AMNA a ieșit din pură întâmplare, într-o zi ne-am văzut la studio și am scris tot împreună cu ea. S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, și-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta și e fix ce a simțit ea la un moment dat”, a povestit Liviu despre single-ul pe care tocmai l-au lansat. 

Piesa este o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma. De multe ori pot apărea obstacole care par a fi de nicăieri, chiar și atunci când în mod firesc lucrurile ar trebui să aibă o turnură frumoasă. „Sper s-o iubești, să vă faceți viața voastră, când o privești să-ți vezi viitorul în față” sunt versurile ce înfrâng iubirea pe care un îndrăgostit o poartă atunci când toate visurile pe care le aveau împreună rămân doar cuvinte spuse.

Compusă de către cei doi artiști alături de Ionuț Vasilache, „Sper s-o iubești” este cadoul muzical pe care AMNA l-a pregătit de ziua ei și este o piesă pentru toți cei care nu au avut curajul să spună tot ce simt chiar și atunci când relația a ajuns la sfârșit.

AMNA a divorțat după 12 ani de relație 

Liviu Teodorescu AMNA karma

În urmă cu doi ani, AMNA divorța de soțul ei, după o relație de 12 ani, dintre care nouă de căsnicie, dar se pare că nu s-au stins toate sentimentele dintre ei. Cel puțin, din partea bărbatului ar mai fi loc de împăcare.

Cântăreața a dezvăluit public recent că tatăl copilului ei a căutat-o, deși se află într-o relație cu altă femeie. „M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească. Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu”, scria vedeta pe Instagram. 

Single-ul nou lansat alături de Liviu Teodorescu nu este primul în care AMNA își pune sufletul pe tavă. La scurt timp după divorț, aceasta lansa piesa „Nu te mai recunosc”, în care vorbea de experiența prin care a trecut.

Vedeta își crește singură băiețelul în vârstă de 6 ani și jumătate avut din relația cu fostul soț. „Deși piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură. Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre și să o ascultați cu plăcere”, spune AMNA despre piesa lansată cu Liviu Teodorescu. 

Foto: Facebook

Justin Bieber s-a dus la închisoare. Cum a ajuns acolo

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre