Simona Ionescu / Redactor Șef

Prichindeii sunt așteptați la teatru. Ce povești minunate se joacă în acest weekend!

Prichindeii sunt așteptați la teatru. Ce povești minunate se joacă în acest weekend!
S-au deschis teatrele, inclusiv cele pentru copii. Se joacă doar cu 50% de locuri, dar tot e bine.  Teatrul Ion Creangă din Capitală a pregătit povești minunate pentru prichindei, în acest weekend.

Părinții și bunicii pot duce copiii la spectacol. La Teatrul Ion Creangă din Capitală sunt programate o mulțime de spectacole minunate care vor fascina pe cei micuți.

Prichindeii sunt așteptați la teatru

Teatrul Ion Creangă din Capitală are din nou spectacole în sală. Actorilor le-a fost dor de râsetele copiiilor și le promit distracție de calitate.

Pe 29 mai, se joacă ”Punguța cu doi bani”, minunata poveste a lui Ion Creangă. Vedeți programul complet pe teatrulioncreanga.ro și pe Facebook.

Alte spectacole minunate sunt programate în weekend.

La Teatrul Ion Creangă din Capitală sunt programate o mulțime de spectacole minunate care vor fascina pe cei micuți

Măsuri de protecție

”Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Teatrului Ion Creangă funcționează acum la capacitate de 50%, cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public.

Ne bucurăm așadar să vă anunțăm că am suplimentat biletele puse în vânzare pentru toate spectacolele programate până pe data de 28 mai inclusiv. Pentru calendarul complet de reprezentații al lunii mai, vă recomandăm o vizită pe site-ul Teatrului”.


Haideți la teatru! Florin Piersic tânjește după aplauze

Expoziție-eveniment. E dezvăluit misterul Zeiței de la Vidra

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre