Haideți la teatru! Florin Piersic tânjește după aplauze

Haideți la teatru! Florin Piersic tânjește după aplauze
Se deschid teatrele! Actorii sunt nerăbdători să joace din nou cu public în sală. Tânjesc de un an după aplauzele publicului. Florin Piersic va juca la Iași, pe 10 și 11 mai, apoi prin toată țara.

Vă era dor de spectacolele de teatru? Dar de dragii noștri artiști? Și lor le era dor să audă aplauzele publicului, după un an de pandemie. Unul câte unul, teatrele din toată țara au anunțat programul cu public din luna mai.

Haideți la teatru! Florin Piersic tânjește după aplauze

Se deschid teatrele! Florin Piersic va juca la Iași, pe 10 și 11 mai, apoi prin mai multe orașe ale țării. Va juca piesa „Străini în Noapte”, un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru. O operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

Protagoniștii sunt Florin Piersic și Medeea Marinescu, o actriță extrem de valoroasă pentru generația sa. În piesa Străini în noapte, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre. Este un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără.

Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui. Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol. Însă, nu acesta este adevărul.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Primele spectacole vor fi la Iași, pe 10 și 11 mai.

lorin Piersic va juca la Iași, pe 10 și 11 mai, apoi prin mai multe orașe ale țării. Va juca piesa „Străini în Noapte”

Spectacole la Teatrul Național București și la operă

Din 12 mai, se reiau spectacolele la Teatrul Național București. Ion Caramitru, directorul teatrului a declarat că actorii nu au stat în timpul pandemiei, ci au repetat și au pregătit mai multe premiere.

Opera Națională București se deschide pentru public din 12 mai, cu spectacolul Copelia, la fel ca și Opera din Iași.

Teatrul Ion Creangă așteaptă prichindeii

”După două luni de pauză, revenim cu bucurie pe scenă. În weekendul 8-9 mai redeschidem Sala Mică a Teatrului Ion Creangă cu un program dedicat celor mai tineri dintre spectator. Sunt invitați să descopere fascinația teatrului alături de părinți sau bunici. Familiile pot opta pentru unul dintre cele patru spectacole care vor avea loc sâmbătă și duminică”, anunță Teatrul Ion Creangă.Desigur, se vor ține cont de restricții cauzate de pandemie.


Florin Piersic l-a amuțit pe Dan Negru. ”Vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet”

Teatru. Cercurile încrederii, jucat pe scenă și transmis live

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre