Simona Ionescu / Redactor Șef

Se cunosc numele celor 12 Faimoși de la Survivor 2023

Se cunosc numele celor 12 Faimoși de la Survivor 2023
Marea dezvăluire urmează să fie făcută în exclusivitate pe VOYO, pe 15 decembrie. Toată lumea va afla detalii surprinzătoare despre cel mai așteptat show al momentului.  

Nu mai e mult până va începe Survivor 2023, iar numele celor 12 Faimoși vor deveni publice în curând. E o chestiune de zile pțnă la debutul celui mai așteptat show al începutului de an. Formatul e cel cunoscut. Unul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă. Survivor România este tot mai aproape de fluierul de start. Iar în doar câteva zile, cei de acasă vor avea șansa de a afla  cine sunt cei 12 Faimoși ai sezonului următor.

Numele celor 12 Faimoși de la Survivor 2023

„Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023. Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România!

12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie”, declară Domnul Dan înaintea emisiei speciale. Cei 12  Faimoși au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a comunica cu cei dragi.  În doar câteva zile vom afla cu toții cine sunt aceștia.

Se cunoaște și prima Războinică

Primul nume comunicat oficial din competiție este cel al Andreei Moromete. Tânără a trecut de preselecțiile în direct realizate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde publicul a avut oportunitatea de a alege primul războinic. De Sfântul Andrei publicul a decis s-o trimită pe ea în Republica Dominicană.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie. Ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a anunțat Cătălin Măruță la PRO TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre