Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai controversat clip cu Smiley e online! Momentele intime dintre el și Gina Pistol au scandalizat România

Cel mai controversat clip cu Smiley e online! Momentele intime dintre el și Gina Pistol au scandalizat România
Smiley s-a apucat de seriale. El lucrează de câteva luni la un serial muzical.  Mai multe episoade au fost deja lansate, iar joi urmează să apară un nou episod.

„Mai mult de-o viață” e numele proiectului. Serialul muzical a avut  premiera pe 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al lui Smiley. Acesta este compus din 5 episoade care sunt niște scurtmetraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit.

Poveste inspirată de cea a lui Smiley și a Ginei Pistol. Este „un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor”, a dezvăluit artistul. ”M-a dezmorțit complet acest proiect și m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele”, a mai declarat Smiley despre noul său proiect.

Filme scurte cu muzica lui Smiley

„Mai mult de-o viață” aduce un plus pieselor noi ale artistului, cărora le adaugă elemente cinematografice, epice, creatoare de suspans specifice serialelor în vogă. Muzica spune și ea povești. „Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-și dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului și fără perspectiva viitorului nu există!”, anunța Smiley la debutul proiectului.

Povești de dragoste muzicale, cu adolescenți

Primul episod a înregistrat în câteva ore zeci de mii de accesări. Este o colaborare muzicală cu DOC. Prima piesă poartă numele „Locul sfințește omul”. Aceasta spunea povestea unei relații de prietenie dintre doi băieți și o fată, văzută acum prin ochii unor oameni mari care îşi retrăiesc începuturile vieţii şi ale relaţiei.

O lună mai târziu, în decembrie, la o zi după aniversarea iubitei sale, Gina Pistol, Smiley a lansat al doilea episod al serialului său muzical, „Nu mai există dup-aia”. Acesta vorbește despre adolescența cu fluturi în stomac și fiori de gelozie. „Nu mai există dup-aia, ce simt acum va rămâne mereu, eu te iubesc și d-aia toată viața mă simt ca-n liceu”, e parte din refrenul piesei, care are și un videoclip cu iz retro și plin de scene inocente.

În ianuarie, a apărut „Purtat de vânt”, a treia piesa extrasă de pe EP-ul „Mai mult de-o viață”. ”Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări.

„Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat”, a povestit simpaticul cântăreț.

După vânt, Smiley ne arată că se lasă dus de val, alături de Gina, lansând al patrulea episod din serialul său muzical, „Mi-aduc aminte”. „Premiera clipului va avea loc astăzi, 10 februarie, la 18 sau la 18.30”, a anunțat artistul. Imaginile cu cei doi în timp ce se sărută pasional au scandalizat România. Urmăriți clipul pentru a vedea cât de departe au mers cei doi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre