Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor România 2022. Două dintre vedetele așteptate în competiție aruncă noroi asupra producției. O alta confirmă participarea. Vezi cine!

Survivor România 2022. Două dintre vedetele așteptate în competiție aruncă noroi asupra producției. O alta confirmă participarea. Vezi cine!
Începe Survivor 2022. Numele vehiculate ale „faimoșilor” antamați în reality show-ul mutat de la Kanal D la Pro Tv se schimbă de la o zi la alta. Producția deja încasează critici și chiar jigniri. Iată ce scandal a izbucnit în jurul mult așteptatei competiții.

Începe Survivor România 2022. Primele confruntări între războinici și faimoși vor avea loc la începutul anului viitor, în luna februarie dacă se va implementa pactul dintre mai multe țări participante ca să înceapă consecutiv.

Survivor România 2022
Reality show-ul Survivor se va difuza la începutul anului viitor

Survivor România 2022 aduce multe surprize. În primul rând, mutarea reality show-ului la Pro Tv, după ce Kanal D a pierdut la masa negocierilor cu firma care deține licența.

În al doilea rând, vedetele vehiculate că ar fi favorite pentru a intra în competiție – care sunt și printre cele mult dorite de public – atacă producția Survivor. Și o nouă vedetă confirmă participarea, demisionând de la postul la care lucra!

Pe lista celor despre care se zvonea că vor participa se numără Oana Zăvoranu și Dorian Popa. Amândoi au reacționat tranșant și au făcut declarații tăioase la adresa organizatorilor.

„Prezența numelui meu e necesară pentru a crea puțină vâlvătaie”

Survivor România 2022
Survivor România 2022 – Dorian Popa, deranjat de zvonuri

„Eu sunt un tip destul de relaxat în ceea ce privește articolele din presă și de cele mai multe ori am înțeles că fiecare trebuie să-și facă treaba și să-și câștige pâinea, cu ghilimelele de rigoare, așa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am ieșit în a-mi asuma dreptul la replică. Însă, consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple.

Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show. Cel puțin de când este la noul post TV”, explică Dorian, pentru Click!.

Dorian Popa se teme de o accidentare

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor. Dar am refuzat elegant și diplomat, întrucât în urmă accidentării suferite la show-ul Ultimul trib, din Madagascar, de la Antena 1, mi-am promis că nu voi mai merge prea curând într-un show de o asemenea anduranță. Și că dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor. Nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă. Sunt sută la sută fictive. Repet, nu sunt nici supărat, nici deranjat, dar consider că este vital să spun adevărul și partea mea de poveste. Așa cum cred că e normal să o facem atunci când în presă ies lucruri mai puțin adevărate”, a spus Dorian Popa pentru Click!.

Oana Zăvoranu a aruncat cu norori în Survivor

Querida a răbufnit când și-a văzut numele în presă, pe lista celor favoriți pentru Survivor România 2022. Asocierea a venit într-un moment foarte nepotrivit pentru ea. Mai exact, Oana Zăvoranu „era fiartă” pe Pro TV după ce au scos-o „prea repede” din show-ul Masked Singer. În cadrul acestei emisiuni a avut doar câteva apariții și tot ea a spus că eliminarea a venit din cauza producției, care i-ar fi dat un costum urât.

Oana a fost costumată într-un monstruleț.

Oana Zăvoranu a participat la Masked Singer, dar nu vrea să participe și la Survivor România 2022.

Furia ei față de Pro TV s-a văzut și în momentul în care a decis să răspundă pe Instagram dacă va participa sau nu la Survivor România 2022.

Răspunsul ei a fost tranșant: „Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”, a spus Zăvoranu. Ocazie cu care, probabil, și-a închis toate ușile la Media Pro.

Și-a dat demisia de la Antene, ca să participe la Survivor România 2022

Totodată, Pro Tv a reușit „să fure” vedete de la două posturi de televiziune concurente. Primul agățat a fost chiar prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel. Acesta a plecat cu tot cu format de la postul de televiziune turcesc în tabăra Pro.

Cătălin Bordea, 36 de ani, și-a dat demisia de la XtraNight Show pentru a participa la Survivor România 2022 și pentru a trece în tabăra Pro TV.  Actorul de stand up comedy a fost coprezentator alături de Dan Capatos şi întreaga lui echipă timp de nouă ani.

Începe Survivor România
Începe Survivor România 2022, iar Cătălin Bordea va fi printre aspiranții la marele premiu de 100.000 de euro,

Potrivit unor surse, Bordea simțea de mai mult timp că emisiunea lui Capatos nu-l mai reprezintă. Iar remunerația de doar 1.000 de euro pe lună din partea trustului Intact era mult prea mică. În plus, Bordea s-a plâns prietenilor că nopțile nedorimite și-au pus amprenta asupra lui și că ar vrea să încerce un job „cu program normal”.

Actorul de stand-up va fi printre participanții Survivor 2022 și va fi plătit de 5 ori mai mult decât suma pecare o încasa la Xtra Night Show, mai spun surse.

Survivor: Lupte pentru mâncare și un adăpost deasupra capului.

Sezonul 3 al Survivor România va fi unul mai dur ca cele precedente, anunță prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor România 2022
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022

Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo. Că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, a spus Daniel Pavel.

Citește și

Începe Survivor 2022. Uite cum se antrenează cea mai temută concurentă de la Faimoși! Vrea marele premiu

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre