Simona Ionescu / Redactor Șef

Virgil Ianțu se miră și el cât succes are emisiunea „Câștigă România!”

Virgil Ianțu se miră și el cât succes are emisiunea „Câștigă România!”
Joi, 1 aprilie, de la ora 20:00, a fost o ediție specială „Câștigă România!”. O premieră, o trecere prin cele mai relevante momente din cele șapte sezoane de până acum.

Virgil Ianțu a mărturisit că el nu credea că emisiunea va avea așa de mare succes.

Zeci de ediţii cu sutele de participanţi, dar puţini câştigători la ”Câștigă România!”. Prima ediţie din cel de-al optulea sezon va fi difuzată din 5 aprilie, de la ora 20:00, la TVR 2.

Virgil Ianțu se miră și el cât succes are emisiunea „Câștigă România!”

Virgil Ianțu se miră și el cât succes are emisiunea „Câștigă România!”. Prima ediţie din cel de-al optulea sezon va fi difuzată din 5 aprilie, de la ora 20:00, la TVR 2.

„Când am început, nu am realizat cât de mare va fi impactul acestui show de televiziune, cine vor fi concurenții, cum va reacționa publicul. Am pornit de la ideea că România merită un concurs.

O producție care să arate ce e bun, ce e nou, cu ce ne putem mândri, pentru că, știți foarte bine, lucrurile rele au fost și sunt puternic mediatizate, pe când cele bune, de multe ori, stau cu modestie ascunse.

Asta m-a atras la Câștigă România: nu e doar un concurs, e o emisiune educativă și inspirațională care era și este necesară. Vrem să vedem la televizor oameni care au valoare cu adevărat, chiar dacă nu sunt vedete sau celebrități.

Vrem să vedem oameni autentici, care reușesc să treacă peste greutățile zilnice cu fruntea sus”, a spus prezentatorul Virgil Ianțu în debutul celui de-al optulea sezon.

„Câştigă România!”, un concurs de cultură generală

„Câştigă România!” este show-ul pentru care trebuie să-ţi antrenezi mintea. De luni, 5 aprilie, de la ora 20:00, fanii îi vor cunoaște pe concurenții sezonului cu numărul opt. Se anunță o competiţie strânsă și foarte interesantă.

Concurenții au vârste și profesii diferite, de la medic, sculptor, balerină, lăcătuș, scriitor, broker, student, balerină, pădurar, avocat, cântăreț în biserică, polițist. Au venit și un pompier, stomatolog, bibliotecar, actor, expert în istoria armamentului, paznic, brancardier, instructor auto, terapeut, însoțitor de bord, profesor, economist sau cadru militar. Toţii cei intrați în competiție sunt foarte bine pregătiţi.

„Preselecția online a venit cu multe surprize. S-a depășit peste aștepări  numărul de înscrieri. A surprins în acelaşi timp calitatea și diversitatea celor înscriși (vârste, domenii de activitate, reședințe etc). Acest sezon se diferențiază de celelalte prin determinarea participanților și bucuria jocului.

Concurenții savurează experienta! Poate și perioada prin care trecem face ca lucrurile să capete o încărcătura diferită… Este un sezon al „premierelor!”, a spus Diana Pascal, producător „Câștigă România!”.

Din noul sezon se schimbă și premiul în carte. Concurenții vor primi un volum care cu siguranță, le va schimba viziunea asupra trecutului: „Istoria. Din zorii civilizatiei până în zilele noastre”, de  Adam Hart-Davis.

Concurenții vor primi un volum care cu siguranță, le va schimba viziunea asupra trecutului: „Istoria. Din zorii civilizatiei până în zilele noastre”, de Adam Hart-Davis

„Ce ne dorim în viitor?! Am un răspuns simplu și clar: să Câștige România! Să devenim țara care investește în educație, care își susține valorile, care învață să aprecieze mai mult și să critice mai puțin.

Îmi doresc ca toți oamenii pe care i-am cunoscut să țină legătura unii cu alții și să construiască împreună o lume mai bună pentru copiii noștri. Îmi doresc să îi îmbrățișez pe toți, chiar dacă e pandemie și o fac virtual, vreau să simtă că sunt apreciați și susținuți. Asta ne dorim pentru viitor”, a mai spus Virgil Ianțu.


Virgil Ianțu i-a dat cheile. Magda a luat mașina

Virgil Ianțu la 50 de ani. O viață agitată, cu multe piedici, una pusă chiar între el și Dumnezeu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre