Starul Marvel, Jeremy Renner, s-a transformat într-o ființă bionică după accident. E plin de componente metalice

Starul Marvel, Jeremy Renner, s-a transformat într-o ființă bionică după accident. E plin de componente metalice
Celebrul actor Jeremy Renner, superstarul din Universul Marvel, a devenit o ființă bionică. După accidentul de la Anul Nou, când a fost strivit de o mașină de deszăpezire, a ajuns să aibă nevoie de multe plăci de metal care să îi susțină corpul. Bucăți de metal îi țin cutia toracică și orbita în loc, în timp ce tibia stângă este acum parțial din titan.

Trupul starului Universului Marvel, Jeremy Renner, este ținut împreună de plăci și șuruburi de titan, după ce un accident tragic l-a lăsat cu 30 de oase rupte. Renner, în vârstă de 52 de ani, a suferit un traumatism toracic în ziua de Anul Nou, când printr-o încercare îndrăzneață de a-și salva nepotul de a fi zdrobit de un snowcat, a aterizat sub șenilele metalice ale vehiculului masiv.

Simulare accidentului în care a fost victimă vedeta Marvel

Leziunile sale au inclus un genunchi drept spart, maxilarul rupt și clavicula ruptă, precum și ficatul perforat și un plămân afectat. Ca să îl salveze, medicii i-au introdus plăci de metal în trunchi pentru a-i stabiliza cutia toracică. De asemenea, i-au introdus o tijă de metal de titan în tibia stângă. Cele opt coaste ale luiJeremy  Renner au fost rupte în 14 bucăți ca urmare a traumatismelor toracice.

Jeremy Renner a fost desfigurat de o mașină de zăpadă, încercând să își salveze nepotul

Oasele rupte i-au străpuns ficatul și probabil i-au afectat și plămânul. Echipa medicală i-a reconstruit cutia toracică întărită cu plăci metalice rezistente, dar flexibile, un fel de schelă care va rămâne în corpul vedetei pentru tot restul vieții, arată Daily Mail. Metalele chirurgicale sunt de obicei fabricate din oțel inoxidabil sau titan și sunt fixate pe coastele cu șuruburi.

Actorul Jeremy Renner se deplasează cu ajutorul unui scuter

Actorul a vorbit despre modul în care se simte după ce medicii au reușit să îl salveze: „În toată partea dreapta a corpului meu, nu prea simt sensibilitate la atingere, dar ea va crește.  O simt, există deja o schimbarea în cele  două luni de la operație. Nu îmi simt aproape niciunul dintre dinți din partea superioară, deoarece au intrat în interiorul feței mele pentru a pune două plăci din cauza unei fisuri orbitale.  Învăț din nou să vorbesc”.

Jeremy Renner i-a spus lui Diane Sawyer într-un interviu exclusiv că a simțit toată durerea în timp ce a fost lovit de mașina gigantică de zăpadă: „Eram pe asfalt și gheață, parcă ți-o imaginezi.  Mi-am putut vedea ochiul cu celălalt ochi.  Vedeam stele.

Greutatea mare a plugului de zăpadă m-a zdrobit de asfalt. Mi-am mișcat picioarele și mi-am spus că unul din ele chiar va fi o mare problemă. Cum arată corpul meu?  Voi fi doar o coloană vertebrală și un creier ca un experiment științific?  Asta e existența mea acum?  Oare cum va fi existența mea?”

La luni distanță de la accident, actorul abia poate sta singur în picioare

Experiența traumatizantă a lui Renner a avut loc în ianuarie.  Imediat după aceea, actorul a fost transportat cu avionul la un spital din Reno, lângă casa lui din munți, iar acum este încă în curs de recuperare. În interviul său cu Diane Sawyer, Jeremy Renner folosește un scuter pentru a se deplasa.  El a spus încântat în fața camerei că a fost prima zi în care a stat în picioare de la incident.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre