Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a fost externat. „Am cheltuit 6 milioane de dolari pe droguri”

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a fost externat. „Am cheltuit 6 milioane de dolari pe droguri”
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a ieșit de la dezintoxicare, după o ședere de succes, iar cei din jurul său sunt încântați de progresele pe care le-a făcut în lupta de o viață cu drogurile.

Surse apropiate lui Steven au declarat pentru TMZ.com că acesta a ieșit dintr-o instituție de reabilitare la începutul acestei săptămâni și că, de fapt, a stat mai mult decât cele 30 de zile pe care trebuia să le completeze, pentru a se asigura că se simte bine.

Cântărețul este complet „curat și treaz” și arată bine și din punct de vedere fizic –  are o greutate sănătoasă și pielea lui arată foarte bine, scrie sursa citată.

„În ceea ce privește restul recuperării sale, ni s-a spus că Steven este realist, că înțelege că luptă cu o problemă pe care a trit-o timp de o viață și că își recunoaște dependența… Așa că toată lumea speră că va rămâne curat și treaz”, mai scriu jurnaliștii de la TMZ.com.

Artistul s-a internat în luna mai

Plecarea lui  Stweven Tyler la dezintoxicare s-a întâmplat în luna mai, când Aerosmith a anunțat: „După cum mulți dintre voi știți, iubitul nostru frate Steven a lucrat la sobrietatea sa timp de mulți ani. După o operație la picior pentru a se pregăti pentru scenă și necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, a recidivat recent și a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea și recuperarea sa”.

Trupa trebuia să dea startul unei serii de spectacole în Vegas în iunie, dar concertele au fost anulate ca urmare a tratamentului lui Steven. Sursele TMZ.com spun că Steven va fi pregătit pentru spectacolele programate în Vegas pentru luna iulie.

Steven Tyler a prizat cocaină de 6 milioane de dolari

Steven Tyler, liderul trupei Aerosmith, a fost mereu „o carte deschisă” despre luptele sale cu dependența, în trecut. Într-un interviu acordat unei televiziuni din Australia artistul a mărturisit că a cheltuit în jur de 6 milioane de dolari pe droguri.

„Cred că aș putea spune că am tras pe nas jumătate din cocaina provenita din Peru. Nu exagerez cu nimic. Cred ca am cheltuit în jur de 6 milioane de dolari pe cocaină”, declara Tyler.

Artistul Steven Tyler a devenit dependent de cocaina la jumătatea anilor ’80. El a încercat să scape de acest viciu în 2003, dupa ce a contactat Hepatita C datorită administrării intravenoase a altor droguri.

Sursa foto: Instagram