Simona Ionescu / Redactor Șef

Actori celebri care au salvat viața partenerilor de platou. Halle Berry a fost salvată de Pierce Brosnan

Actori celebri care au salvat viața partenerilor de platou. Halle Berry a fost salvată de Pierce Brosnan
Sunt eroi în filme, însă câteodată reușesc să fie și în realitate. Iată trei actori celebri care au salvat viața partenerilor de platou.

Hollywood este paradisul celor ce își doresc să fie actori. Nu totul e însă lapte și miere atunci când filmezi o peliculă, astfel că se mai întâmplă și accidente nefericite. Norocul unor actori a constat de câteva ori în colegii lor la fel de faimoși care i-au salvat. Printre ei, Halle Berry, care era să se sufoce cu o smochină. 

Tom Cruise 

Fapta bună: a salvat un co-star de o lamă de elicopter în mișcare

Potrivit unei cărți scrise recent de operatorul de camere de luat vederi Cocktail Bill Bennett (prin IndieWire), Tom Cruise a salvat-o pe Elisabeth Shue de lama activă a unui elicopter în timpul unei pauze între scene. După ce Shue a început să alerge spre partea din spate a elicopterului, fără să știe că rotorul se învârtea,  Cruise „s-a aruncat după ea, dar a reușit doar să o apuce de picioare, punând-o la pământ. În acel moment, ea a devenit albă și el a tras-o înapoi spre partea din față a elicopterului și s-au îndepărtat.

Pierce Brosnan 

Actori celebri salvat viața

Fapta bună: salvarea lui Halle Berry de sufocare.

Berry, care a interpretat-o ​​pe fata Bond Jinx Johnson în Die Another Day din 2002, a dezvăluit recent că Brosnan a canalizat un moment real din James Bond, când a salvat-o de sufocare în timp ce filmau o scenă împreună.

„Trebuia să fiu foarte sexy și să-l seduc cu o smochină”, și-a amintit Berry la ediția lui Jimmy Fallon „The Tonight Show” în aprilie 2020. „Și apoi a trebuit să se ridice și să facă Heimlich. Deci deloc sexy. “ „Nu vezi asta niciodată într-un film cu James Bond”, a spus cu umor Fallon. 

Danny DeVito l-a salvat pe Michael Douglas

Actori celebri salvat viața

Fapta bună: salvarea lui Michael Douglas de o mușcătură de șarpe

Într-o vizită din septembrie 2018 la „The Talk”, DeVito și-a amintit de o zi de filmare pentru „Romancing the Stone” în Mexic cu Douglas în anii 1980.

„Era un tip care avea un camion cu o cușcă și în interiorul camionetei erau șerpi”, a spus DeVito.

„Dar Michael, el este lovitura fierbinte, Mikey D.”, a spus el. „Și tipul are un șarpe pe braț și toți copiii vin în jur. Și Michael apucă șarpele. Mă duc, ‘Michael, nu atinge șarpele! E un șarpe, omule. Șarpele acela te-ar putea mușca, omule. „Și la mușcat,mchiar de mână.

„Am auzit întotdeauna că cel mai bun lucru de făcut este să sug otrava imediat, așa că am făcut-o”, a spus DeVito. „L-am apucat de mână și am început să scuip peste tot și îi spun:„ Băiete, este  bine că asta nu te-a mușcat pe organ – ai fi mort”, a glumit DeVito. 

Foto: Facebook

Extratereștrii de pe lac. Patru bărbați au plecat într-o excursie care i-a marcat pe viață

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre