Simona Ionescu / Redactor Șef

Doctorul din „Camera 609”, actorul cu voce de înger. Când începe să cânte, se face liniște

Doctorul din „Camera 609”, actorul cu voce de înger. Când începe să cânte, se face liniște
În timp ce Clanul prezintă ultimul sezon din serie, și proiectul se va încheia, alt serial câștigă tot mai multe puncte în preferințele românilor. Este vorba de Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, care grupează, alături de protagoniști, vedete bine cunoscute ale scenelor din România.

Dacă vă place cum joacă protagonistul serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, Emanuel Cîrstea, vă spunem cu mâna pe inimă că nu ați auzit încă nimic. Trebuie să îl ascultați cum cântă. Când acesta deschide gura, se face liniște. Așa cum au declarat protagoniștii serialului Camera 609 de la Antena 1, proiect ajuns la al doilea sezon, Grațiela Voicu și Emanuel Cîrstea au o mare bucurie  să filmeze alături de nume mari ale cinematografiei românești.

Îl puteți vedea pe actorul Emanuel Cîrstea chiar în această seară de vineri, de la ora 20.30, într-un nou episod al comediei care a cucerit publicul, atât prin scenariu cât și prin marii actori care sunt în distribuție.

Emanuel Cîrstea canta
În serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, actorul Emanuel Cârstea joacă rolul unui medic ginecolog (Sursa foto: Instagram)

În serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Emanuel Cîrstea interpretează rolul medicului Victor Popescu, care se află în centrul unei confuzii și al unei răsturnări de situații ce va influența povestea serialului. „Se spune că nimic pe lumea asta nu e întâmplător. Emanuel și Victor Popescu au foarte multe lucruri în comun. Dragostea, prietenia, rivalitatea, dar mai ales umorul, care le unește pe toate cele trei, mă ajută să fiu și mai credibil în fața celor care aleg să se uite la serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609.”, mărturisește Emanuel Cîrstea.

Actor și muzician de succes

Absolvent al Liceului de Artă Dramatică „Octavian Stroia”, din Cluj Napoca, unde a jucat în numeroase scenete de-a lungul anilor, al secției de Canto a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca şi al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității din București, Emanuel Cîrstea iubește muzica și se consideră un „doctor de inimi”, datorită pieselor sale.

Emanuel Cîrstea canta
Actorul Emanuel Cîrstea are o carieră fabuloasă de muzician. Cântă și predă muzică (Sursa foto: Instagram)

A și câștigat numeroase premii de interpretare la festivaluri de muzică. De asemenea, Emanuel a urmat cursul de prezentator la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, având colaborări cu mai multe emisiuni tv.

Emanuel Cârstea, protagonistul cu voce de înger

În paralel cu cariera sa actoricească, Emanuel Cîrstea își urmează pasiunea pentru muzică. Frumosul actor este deopotrivă profesor de canto la Școala de Arte „Ella Musica”. Conform site-ului școlii, Emanuel este dovada vie că poți să îți urmezi toate pasiunile. Și el chiar are multe, după cum, am arătat deja.


Emanuel a început lecțiile de canto, acasă, la Cluj-Napoca, la vârsta de 8 ani. Rezultatele s-au văzut imediat. A câștigat Premiul I la „Mamaia Copiilor”, iar la doar 13 ani a lansat și primul album de muzică ușoară ,„Pentru Prietenie”, la Sala Radio, în Cluj. De la 14 ani a început să susțină primele lui concerte.

Apoi a venit în București, unde a urmat cursurile Companiei de Artiști, lucrând tehnica vocală alături de Dana Dorian, iar în paralel a absolvit și TV Academy, unde i-a fost profesoară Teo Trandafir. Prima piesă de „adult” a fost „Cu tine vreau” alături de Keo.

Emanuel Cîrstea are propriul canal  YouTube, unde postează cover-uri după piesele lui preferate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre