Simona Ionescu / Redactor Șef

O actriță iubită din serialul „Lasă-mă, îmi place” Camera 609”, a dat vestea cea mare. Mai sunt doar câteva luni

O actriță iubită din serialul „Lasă-mă, îmi place” Camera 609”, a dat vestea cea mare. Mai sunt doar câteva luni
Magda Catone, una dintre actrițele care fac furori în serialul „Lasă-mă, îmi place” Camera 609” e o mamă fericită și a dat vestea cea mare.

Magda Catone i-a fost recent alături fiului său la premiera de gală a comediei „Klaus&Barroso”, unde Carol îl întruchipează pe Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii. Actrița din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a dat și vestea mult așteptată.

Magda Catone devine soacră mare peste doar câteva luni. Actrița e extrem de fericită că are un băiat binecuvântat de Dumnezeu și cu talent și cu noroc în dragoste. Recunoaște că atunci când a anunțat-o că vrea să devină actor, a stat puțin pe gânduri, pentru că vroia să fie sigură sută la sută că fiul său e cu adevărat talentat. „Pentru Carol, într-adevăr, de la finele facultății până acum, când la 28 de ani are aproape 5 ani de meserie sau 6, a făcut și masteratul, cred că e pe un drum bun”, a declarat aceasta pentru Impact.

Magda Catone, o viitoare fericită soacră

„E anunțată deja. E dat, fetelor”

Magda Catone e fericită că fiul său și-a găsit femeia potrivită alături de care să-și întemeieze familia la care visează și a povestit că nunta va avea loc peste doar câteva luni. “Da, cred că o să se întâmple curând. Sper să fie mai la vară așa. E anunțată deja. E dat, fetelor!”, a declarat artista. Despre viitoarea noră, a vorbit într-un interviu chiar fiul Magdei Catone, care a recunoscut că… s-a lăsat greu.

Fiul Magdei Catone se însoară cu iubirea vieții…

„Iubirea vieții mele”

Carol a povestit că femeia care i-a luat inima este actrița Nicoleta Hâncu, pe care o consideră „iubirea vieții mele, o superactriță și o gagică și mai mișto”. Câștigătoare de Premiu UNITER, Nicoleta a tras ceva cu Carol până să-i intre la suflet. Cei doi s-au cunoscut în „trupa de teatru” și înainte de a fi iubiți, de zece ani sunt cei mai buni prieteni.

Metoda papucului

Dacă în „Camera 609”, mama Magda Catone rezolvă problemele cu cele trei fete folosind metoda papucului, în viața de zi cu zi artista spune că n-a fost nevoită să recurgă la așa ceva cu fiul său, Carol, pentru că au avut mereu o comunicare excelentă. La ei în casă a fost mereu „vorba dulce”, care „multe aduce”. În plus, Magda Catone nu simte că anii au trecut, grație frumoasei sale meserii „care mă ține tânără, bucuroasă să fac lucruri care să-i bucure pe oameni”.

Magda Catone, o viitoare fericită soacră

Magda Catone și Carol organizează Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”

De când tatăl său, remarcabilul actor Șerban Ionescu s-a stins, Carol a decis să-i ducă numele mai departe. Și alături de mama sa organizează Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”. ”De când a murit tata, am trecut prin mai multe etape ale plângerii lui. Imediat după am simțit un gol imens și, evident, mi l-am umplut cum am putut. Mă cert deseori că sunt prea indiferent când mi-l amintesc sau îl menționez, dar adevărul este că sunt așa pentru că aud aproape în fiecare zi despre el de la cineva. O poveste. Un film la Tv. Un banc pe care îl spunea el.

„De la dor a plecat și ideea acestui festival”

Mi se adresează lumea cu titlul de fiu al lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone. Mă întreabă dacă mă deranjează umbra părinților. Nici nu știu dacă e așa mare umbră. (…) Poveștile adunate aici insinuează dor. Fie că dorul doare sau mângâie, el este la fel de puternic și necesar ca speranță, iar acțiunea este esențială. De la dor a plecat și ideea acestui festival”, a postat Carol Ionescu pe pagina oficială a Festivalului de Teatru și Film ”Șerban Ionescu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre