Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Glenn Close e virală pe internet. Ce a făcut la decernarea premiilor Oscar

Actrița Glenn Close e virală pe internet. Ce a făcut la decernarea premiilor Oscar
Decernarea premiilor Oscar s-a terminat, însă câteva momente au rămas pe buzele tuturor. Unul dintre ele a fost chiar trăznaia făcută de actrița Glenn Close, care e acum virală pe internet.

Premiile Oscar de anul acesta au fost diferite față de anii trecuți. Regulile din pandemie au limitat participarea multor celebrități, astfel că doar 100 de persoane au fost prezente la Union Station, acolo unde a avut loc ceremonia. Nu au lipsit, chiar şi aşa, momentele memorabile. Unul dintre ele a fost oferit chiar de către Glenn Close, care a ajuns virală pe internet. 

Nominalizată la premiul pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”, însă a ratat trofeul, pentru a 8-a oară în cariera sa. Premiul a fost revendicat de către sud-coreeanca Youn Yuh-jung, care a flirtat cu Brad Pitt pe scenă, arătându-se fericită că în sfârșit îl cunoaște. 

Glenn Close e virală pe internet. Dansul ei a făcut senzație 

Chiar dacă a pierdut trofeul, actrița Glenn Close a câștigat seara Oscarurilor cu un dans care i-a luat pe toți prin surprindere. Provocată să danseze pe piesa „Da Butt”, Glenn Close a oferit momentul serii în momentul în care s-a ridicat de la masă și a început să-și miște șoldurile pe ritmul melodiei. Dansul actriței a devenit rapid viral pe Twitter, iar internauții s-au grăbit să scrie că ”Glenn Close tocmai a câștigat primul ei Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj live”.

Glenn Close a avut ghinion oricum. Nu doar că a ratat premiul, ci a fost și indicată ca una dintre vedetele prost îmbrăcate de la ceremonie. Glenn Close a venit îmbrăcată într-o tunică cu mărgele Giorgio Armani Privé peste pantaloni slim fit. Iar eșecul final a venit de la pantofii pe care i-a ales actrița. Niște clasici, negri, cât se poate de modești. 

Glenn Close, nominalizată și la Oscar, dar și la Zmeura de Aur 

Se pare că americanii nu s-au putut hotărî dacă le-a plăcut sau nu performanța actriței Glenn Close din noul film al lui Ron Howard, „Elegia celor bătuți de soartă’. Așa a ajuns pe lista cea mai dorită din industria cinematografică – nominalizările la premiile Oscar, dar și pe cea mai de evitat – nominalizările la Zmeura de Aur. 

Deși aceste duble nominalizări, la Oscar și Zmeura de Aur, sunt rare, nu este prima oară când se întâmplă. De fapt, Glenn Close este a treia care a „pățit-o’. În 1982, primul a fost James Coco pentru rolul din filmul „Only When I Laugh’, iar în 1984, a fost rândul actriței Amy Irving, pentru rolul din „Yentl’.

Foto: Facebook

Ce face fiica lui Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că iar s-a lăsat de băut și droguri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre